Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές… και εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές»

 Από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμων Κιλκίς και Παιονίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση. "Σας ενημερώνουμε, πως σε υλοποίηση απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, πραγματοποιήθηκε από τους δημοτικούς υπαλλήλους συμβολική ολιγόωρη κατάληψη των δημοτικών κτιρίων του Κιλκίς και του Πολυκάστρου, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012.

Με τον τρόπο αυτό ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι για τα νέα «βάρβαρα» μέτρα της συγκυβέρνησης και της Τρόικα και παράλληλα συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα προετοιμαστεί καλύτερα η απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Σε κλίμα αγωνίας και προβληματισμού εκφράστηκε από όλους τους εργαζομένους η διάθεση να υπερασπιστούν τα όσα δικαιώματα τους έχουν απομείνει και να οργανώσουν την δική τους αντεπίθεση διεξόδου από την κρίση, με άξονα την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών και όχι των αναγκών των αγορών. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο το σύνθημα που κυριάρχησε στην πορεία που ακολούθησε της κατάληψης στο Πολύκαστρο: «Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές… και εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές».
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και καλούμε τον λαό του Κιλκίς να συμπαρασταθεί σε κάθε δίκαιο αγώνα των εργαζομένων. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Δεν είναι μονόδρομος η ισοπέδωση της κοινωνίας. Αντιστεκόμαστε και υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα μας στη ζωή. Τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κατακτιούνται με αγώνες και θυσίες."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.