Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ξενοδοχείου και μία περίπτωση κλοπής σε όχημα στην Χαλκιδική

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής δύο περιπτώσεις κλοπών σε ξενοδοχείο στη Χανιώτη Χαλκιδικής και μία περίπτωση διάρρηξης οχήματος στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Συνελήφθη χθες (03.08.2012) το απόγευμα ένας ημεδαπός 19 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των κλοπών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 19χρονος τις πρωινές ώρες της 03.08.2012 εισήλθε διαδοχικά από ανοιχτές μπαλκονόπορτες εντός ισόγειων δωματίων του ξενοδοχείου στην Χανιώτη Χαλκιδικής όπου διαμένουν Σέρβοι τουρίστες και αφαίρεσε από το δωμάτιο του ενός τα χρηματικά ποσά των (350)€ και (1.000) δηναρίων Σερβίας και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και από το δωμάτιο του δεύτερου ένα κουτί με χρυσαφικά και άλλα κοσμήματα.
Ο 19χρονος έγινε αντιληπτός και καταδιώχθηκε από πολίτες, αλλά κατάφερε να διαφύγει, πλην όμως εγκατέλειψε σε κοντινούς χώρους τα αφαιρεθέντα τιμαλφή.
Επίσης, λίγη ώρα πριν ο 19χρονος αφαίρεσε από ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 24χρονου στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τρείς δίσκους αποθήκευσης δεδομένων (usb).
Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας στην Χανιώτη Χαλκιδικής και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά και οι δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους κατόχους τους.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας Χαλκιδικής, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του 19χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.