Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Γυμνές Ισπανίδες αθλήτριες «αναστατώνουν» τους Ολυμπιακούς!

Για τις ανάγκες του ισπανικού περιοδικού «Interviu» φωτογραφήθηκαν γυμνές δύο Ισπανίδες αθλήτριες του στίβου, οι Πατρίθια Σαράπιο και Άννα Τορίχος.
Η 29χρονη Πατρίθια Σαράπιο κατάγεται από την Μαδρίτη και αγωνίζεται στο τριπλούν ενώ η 25χρονη Ανα Τορίχος από την Βαλένθια και αγωνίζεται στα 100 μέτρα με εμπόδια. Οι δύο σέξι αθλήτριες ποζάρουν όπως τις γέννησε η μαμά τους, ζωγραφίζοντας με σπρέι τους Ολυμπιακούς κύκλους πάνω σε έναν τοίχο.
Το εν λόγω πρωτοσέλιδο έχει κάνει πάταγο στη χώρα της Ιβηρικής και περιμένουν όλοι με ανυπομονησία να το πιάσουν στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.