Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Μουσικό Φεστιβάλ στο Μπέλλες Κιλκίς

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κιλκίς διοργανώνει το προσεχές τριήμερο Παρασκευή 31 Αυγούστου, Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 το μουσικό φεστιβάλ με την ονομασία «Kavalari Music Festival- Mountain Mpeles, Kilkis» στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Καβαλάρι Κιλκίς.
Το πανέμορφο Κατασκηνωτικό (βρίσκεται δίπλα στον οικισμό Καβαλάρι Μουριών) ανοίγει τις πόρτες του για να μας υποδεχθεί, να μας φιλοξενήσει για τρεις ημέρες για να απολαύσουμε μουσικές rock, hip hop reggae, metal και έντεχνο ελληνικό από δέκα μπάντες εντός και εκτός νομού Κιλκίς.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Παρασκευή 31/8
Fall of Fate
Eleventh Order
Broken Tempo
Blue Flames
Ρητορικά Χαλίκια
Dj Argiris of Logarithm
Σάββατο 1/9
Υστέρημα
Beep
Who cares
Jane Doe
Full circle: Stefanaty meets Sistah Jammaroots and dj set
Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε σκηνές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με δυνατότητα χρήσης (ντουζιέρες και wc) ενώ θα υπάρχουν σταντ τροφοδοσίας με σάντουιτς, τοστ, μπύρα και καφέ. Με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο την Παρασκευή και το Σάββατο το οποίο θα αναχωρήσει στις 5:30 το απόγευμα από το Πάρκο-Κήπος και από το Καβαλάρι για την επιστροφή θα αναχωρήσει στη 01:00. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 7 ευρώ. 



Την Κυριακή τελευταία ημέρα της διοργάνωσης το βράδυ θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή όλων των προσκόπων όλων τμημάτων, παρουσία παλαιών προσκόπων και γονέων ο απολογισμός των δράσεων και των κατασκηνώσεων ενώ θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα εορτασμού 1923-2013, ενόψει της συμπλήρωσης 90 χρόνων Προσκοπισμού στο Κιλκίς. Η βραδιά θα κλείσει με έντεχνη ελληνική μουσική με την Σοφιάνα Φρονιμοπούλου και Ηλιάνα Καπνίδου.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την θερμή υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κιλκίς και επιχειρηματιών του Δήμου Κιλκίς.
Για ενημέρωση και επικοινωνία επισκεφτείτε την σελίδα των προσκόπων www.scoutsofkilkis.gr , την σελίδα στο facebook / kavalari music festival ή στα τηλέφωνα 6974 960.511 και 6944 341.216.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.