Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων κλείνει ένας κύκλος στον αγώνα της νεολαίας μας για ένα μέλλον αντάξιο των προσπαθειών τους.  Σε όσους πέτυχαν την είσοδο σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, εύχομαι καλές σπουδές και γρήγορη επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. Όσοι δεν πέτυχαν το στόχο για φέτος, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η διαδικασία των Πανελλαδικών είναι απλά ένας σταθμός στην πορεία της κατάρτισης και της επιμόρφωσης με τελικό στόχο την μορφωτική τους θωράκιση ώστε να είναι άρτια προετοιμασμένοι για τον δύσκολο αγώνα της ατομικής και συλλογικής επιβίωσης στο πλαίσιο της ανόρθωσης της πατρίδας μας.
Χρήστος Γκουντενούδης Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.