Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Συνελήφθησαν πέντε υπήκοοι Αλβανίας και δύο ημεδαπές για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, πέτυχαν χθες (13.08.2012) απογευματινές ώρες, τη σύλληψη επτά ατόμων, πέντε υπηκόων Αλβανίας 26, 32, 28, 30 και 42 ετών και δύο ημεδαπών γυναικών 23 και 44 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατοχή, πώληση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εμπεριστατωμένης έρευνας και συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί αρχικά συνέλαβαν τους τρεις υπηκόους Αλβανίας 26, 32 και 28 ετών τη στιγμή που επιχειρούσαν να πουλήσουν επτά συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης (7.375) γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των 6.300 Ευρώ.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο ποσό, πέντε κινητά τηλέφωνα καθώς και το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο προσήλθαν στο σημείο ο 32χρονος και ο 28χρονος και με το οποίο μετέφεραν τα ναρκωτικά.
Σε αστυνομική έρευνα των οικιών του 28χρονου και του 32χρονου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
· 30 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 30.026 γραμμάρια κάνναβης,
· μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
· ένα πιστόλι με τη γεμιστήρα του στην οποία υπήρχαν τρία φυσίγγια των 7,65 mm,
· το χρηματικό ποσό των 450 Ευρώ,
· ένα τετράδιο με σημειώσεις,
· ένα κινητό τηλέφωνο και
· ένας τροχός οχήματος με κομμένο ελαστικό
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 28χρονος συγκατοικεί με τον 32χρονο και την 23χρονη, η οποία βρισκόταν στην οικία τη στιγμή του ελέγχου και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών νωρίτερα την ίδια ημέρα και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες προμηθεύτηκαν τις ποσότητες κάνναβης από τον 30χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας της 44χρονης.
Σε αστυνομική έρευνα του πρατηρίου υγρών καυσίμων και στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
· 11 συσκευασίες που περιείχαν 20.053 γραμμάρια κάνναβης,
· μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
· το χρηματικό ποσό των 1200 Ευρώ,
· τρία κινητά τηλέφωνα και
· δύο κρατικές πινακίδες οι οποίες όπως προέκυψε αντιστοιχούν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στον 42χρονο υπήκοο Αλβανίας.
Σε αστυνομική έρευνα της οικίας της 44χρονης η οποία όπως προέκυψε συγκατοικεί με τον 30χρονο, και στην κατοχή και την οικία του 42χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
· μία ζυγαριά ακριβείας
· το χρηματικό ποσό των 8750 Ευρώ και
· δύο κινητά τηλέφωνα
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν 57 κιλά και 454 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό 16.700 Ευρώ, ένα πιστόλι, τρεις ζυγαριές ακριβείας, ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και 12 κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 
Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.