Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η «Οικογένεια Νώε» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς παρουσιάζει το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου "Οικογένεια Νώε" τη Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ, στο Θέατρο Λόφου από την Παιδική σκηνή Θεσσαλονίκης.
Ένα υπέροχο έργο για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια θα φιλοξενηθεί από τον ΟΠΟΝΓΑ σε σκηνοθεσία Κώστα Γεράρδου και μουσική του εξαιρετικού Νίκου Κυπουργού. Κλεισμένοι στην κιβωτό μαζί με άγρια και ήμερα ζώα, το ταξίδι της οικογένειας Νώε ξεκινά με άγνωστο προορισμό. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού οι χαρακτήρες του έργου ξεδιπλώνονται, συγκρούονται μεταξύ τους και κατόπιν φιλιώνουν, απογοητεύονται αλλά συνεχίζουν να ελπίζουν, χαίρονται, πονάνε, ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους αλλά και τις αδυναμίες τους, αναρωτιούνται τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής, τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και τα ζώα, τη σχέση των ανθρώπων μεταξύ τους, μικρών και μεγάλων, νέων και γέρων και τελικά μαθαίνουν να αποδέχονται ο ένας τον άλλον και να συμβιώνουν. Και όπως σε κάθε μας ταξίδι όταν αυτό φτάνει στο τέλος του, θυμόμαστε με νοσταλγία όλα όσα περάσαμε και τα καλά και τα άσχημα και ετοιμαζόμαστε πιό δυνατοί και έμπειροι για το επόμενο!
Γενική είσοδος : 8 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.