Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Συνεργασία του ΤΕΕ/ΤΚΜ με τις Υπηρεσίες Δόμησης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μηχανικών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/6, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, η συνάντηση των εκπροσώπων των Υπηρεσιών Δόμησης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και των στελεχών του ΤΕΕ/ΤΚΜ, για θέματα εφαρμογής των Νόμων 3843/10, 4014/11 και 4030/12.Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη από σειρά συναντήσεων που πρόκειται να πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση (την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα),συζητήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες και ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι από τις ΥΔΟΜ για τη σχετική ενημερωτική ενότητα που υπάρχει στο site του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την οργάνωση αυτής της ενημερωτικής προσπάθειας, είχαν προηγηθεί σχετικές συσκέψεις υπηρεσιακών στελεχών του τμήματος και μελών της μόνιμης επιτροπής επαγγελματικών θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ με συναδέλφους των Υπηρεσιών Δόμησης του ΠΣΘ και του Δήμου Λαγκαδά.
Όπως ανέφερε στη συνάντηση, ο σύνδεσμος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ με την Επιτροπή Επαγγελματικών Θεμάτων, κ. Δημήτρης Μήτρου, η πρωτοβουλία έχει σαν σκοπό αφενός το συντονισμό των παρεμβάσεων του ΤΕΕ/ΤΚΜ και των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, προς τα αρμόδια υπουργεία, για την επιτάχυνση έκδοσης των απαραίτητων υπουργικών αποφάσεων και ερμηνευτικών εγκυκλίων για την εφαρμογή των νέων νόμων και αφετέρου την από κοινού αντιμετώπιση από όλες τις ΥΔΟΜ της Κεντρικής Μακεδονίας, διαφόρων διαδικαστικών ζητημάτων έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων μηχανικών και των πολιτών. Για το σκοπό αυτό οι συνάδελφοι μπορούν να στέλνουν τις παρατηρήσεις - προτάσεις τους για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Τμήμα Επαγγελματικών Θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ (fax 2310883151 email: evreno@central.tee.gr).
Μετά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τα στελέχη των ΥΔΟΜ που αφορούσε θέματα εφαρμογής των Νόμων 3843/10, 4014/11 και 4030/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.