Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει 750 εκατ. ευρώ κοινοτικά λεφτά

Ο κίνδυνος απώλειας κονδυλίων ύψους 750 εκατ. ευρώ επισημαίνεται στα συμπεράσματα της 6ης Επιτροπής Παρακολούθησης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».Ο λόγος είναι, όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα που δημοσιεύτηκαν εκ των υστέρων, «ότι η κατανομή των πιστώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είναι ιδιαίτερα ελλειμματική, με βάση το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2011-2015, με συνέπεια τον κίνδυνο απώλειας πόρων ύψους πάνω από 750 εκατ. ευρώ».
Το έγγραφο της Επιτροπής, στην οποία προήδρευσε ο ειδικός γραμματέας, Βαγγέλης Διβάρης, επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ της Agrenda 23 Ιουνίου, που ανέφερε: «Χωρίς ρευστό για να πληρώσει προγράμματα, όπως Σχέδια Βελτίωσης και βιολογική γεωργία, κινδυνεύει να μείνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το 2013. Η αιτία είναι οι οριζόντιες περικοπές στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε όλα τα υπουργεία».
Αλεξανδρής Πέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.