Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Κρήτη: Συνέλαβαν 14 άτομα για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας στην Κρήτη βρίσκεται η Αστυνομία, καθώς έχουν γίνει ήδη 14 συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται ένας στρατιωτικός και ένας βρετανός τουρίστας, δύο κομμωτές, ένας τραπεζικός υπάλληλος, ένας δικηγόρος και άλλα οκτώ άτομα. Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής βρέθηκε εδώ και δύο μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης, ερευνώντας τις πληροφορίες για την ύπαρξη του κυκλώματος στο νησί.
Οι άνδρες του κλιμακίου προέβησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο φέρεται να υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της Κρήτης. Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας με βίντεο όπου πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά. Το παράνομο υλικό εντοπίστηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα αποθήκευσης.
Οι έρευνες για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.