Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο Ειρήνης Αγαθοπούλου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κιλκίς και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν, εμπιστεύτηκαν ένα κατά τα άλλα δύσκολο και ανατρεπτικό πολιτικό πρόγραμμα το οποίο πολλοί θεωρούσαν «πολύ καλό για να είναι αληθινό», αλλά όλοι ξέρουν ότι θα ήταν μια ευκαιρία για νέους δρόμους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ο μόνος σύμμαχος που είχαμε εμείς σε αυτή τη μάχη ήταν ο λαός, ενώ από την άλλη πλευρά είδαμε να παρατάσσονται απέναντί μας ολόκληρες στρατιές Ευρωπαίων πολιτικών, διεθνών μέσων ενημέρωσης, αλλά και εγχώριων «υπερασπιστών» του μέχρι τώρα σάπιου συστήματος που παίρνει από τους πολλούς και τα δίνει στους λίγους.
Η δύναμη του λαού είναι πολύ μεγάλη για να αναγκάσει όλους αυτούς να ασχοληθούν με μια μικρή χώρα της Ευρωζώνης που λέγεται Ελλάδα, και πρέπει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο για να αποδείξει ότι ο λαός είναι αυτός που πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και εμείς πιστεύουμε ότι ξέρει να το κάνει.
Η επιβεβαίωση – νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε αυτές τις εκλογές είναι πολύ μεγάλη και είναι τόσο υποχρεωμένος όσο και υπερήφανος να αναλάβει χρέη μιας ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα δυσκολέψει το έργο των πλουτοκρατών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τα στελέχη του θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του λαού, τόσο από κοινοβουλευτικές θέσεις όσο και από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, επιθυμούμε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης με το λαό και θα παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο.
Είμαστε πολλοί και έχουμε δύναμη! Αρκεί να αποφασίσουμε ότι θέλουμε αυτή τη δύναμη να την εκμεταλλευτούμε για το κοινωνικό συμφέρον! Και τότε δε θα μπορεί τίποτε να σταματήσει τη λαϊκή βούληση!

9 σχόλια:

  1. Ειρήνη η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις. Θέλω πάρα πολύ να δω τη θέση σου στην απελευθέρωση του επαγγέλματος των φαρμακοποιών π.χ. Για τα μεταλλεία ο Σύριζα την προηγούμενη κυριακή στην πλατεία Ειρήνης εποίησεν την νήσσαν και δεν είπε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ. Θυμάμαι τον κατά τ΄άλλα ευαίσθητο κο Αγαθόπουλο μέσα στο συνεδριακό αντί για χαιρετισμό να εξαπολύει για μισή ώρα επίθεση στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εφ΄όλης της ύλης με αφορμή τα μεταλλεία. Οι μάσκες πέφτουν! Ο Συριζα τελικά αποτελεί το ανάχωμα στο μνημόνιο και όχι την ελπίδα. Όπως η greenpece για το περιβάλλον είναι ένα ελεγχόμενο ανάχωμα για το περιβάλλον. Καλό είναι να έχεις φιλοζωικές ευαισθησίες αλλά τα πραγματικά προβλήματα είναι αλλού. Ο συριζα πρόσφερε παροχολογία απλόχερα αλλά σε 3 σημεία απέτυχε: στον κίνδυνο της δραχμής, στους λαθρομετανάστες και στην επανακρατικοποίηση των ΔΕΚΟ. Και αυτό έγινε συνειδητά για να μη βγει. Γιατί πρέπει να παίξει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σύστημα. Οι άλλοι θα διαχειριστούν τους όρους και ο σύριζα θα σηκώνει λίγο το χειρόφρενο το οποίο δεν θα πιάνει και καλά. Φάνηκε από τη σημερινή εμφάνιση του Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νιαστηκες εσυ βρε κοριτσι μου για το κοινωνικο συμφερον?στο παρτυ που ειχες στο σπιτι σου παθανε την πλακα τους αυτοι που ηλθανε απο τον πλουτο κ την πολυτελεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρήνη, την Δευτέρα 18/6 το βράδυ σε καφετερία στον πεζόδρομο του Κιλκίς, έπινες το ποτό σου και ένας νεαρός από την τριμελή παρέα σου, είχε θρασύτατα το γυμνό πόδι του πάνω στο τραπέζι κάτω από το βλέμμα δεκάδων θαμώνων και περαστικών.Το θέαμα άθλιο.Δεν του είπες τίποτα... Λυπάμαι που σε ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι είναι ένας απλός άνθρωπος h Eιρήνη σου πέρασε από το μυαλό καθόλου;

      Διαγραφή
  4. Ειναι γνωστο οτι στις μικρες κοινωνιες ο κοσμος δεν θελει να ξεφυγεις απο την μετριοτητα.Δυστυχως ο νεοελληνας δεν εχει σχεση με τις αρετες του αρχαιου.Ζηλεια κακια μιζερια κ αλαλαλαλογκ.Αφηστε το κοριτσι να ζησει το ονειρο του να ψηθει να φαει τα μουτρα της να μαθει.Οσον αφορα την οικονομικη της κατασταση δικαιωμα της να ξοδευει τα χρηματα της οπως θελει.Ολοι εσεις που κρινεται(που ειναι το πιο ευκολο πραγμα)γιατι δεν κανετε κατι να ανεβασετε τον εαυτο σας απο τον πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τελική ανάλυση ο πολιτικός ΠΡΕΠΕΙ να έχει οικονομική ευχέρεια. Προτιμάτε δηλαδή τους κατσαπλιάδες με τα ζιβάγκο του ΠΑΣΟΚ που μπήκαν με ένα βρακί στην πολιτική και ρημάξανε τον τόπο?

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να έχει η Αγαθοπούλου όσα λεφτά θέλει και μακάρι να αποκτήσει και άλλα, αλλά είναι υποκριτικό και ανέντιμο να καταφέρεται κατά της πλουτοκρατίας σα να πρόκειται για το πιο αποκρουστικό πράγμα του κόσμου. Πριν 40-50 χρόνια κάποιοι επένδυσαν επάνω στη ρητορική υπέρ της εθνικοφροσύνης, τώρα φαίνεται οτι κάποιοι άλλοι επενδύουν αντίστοιχα στη ρητορική κατά της πλουτοκρατίας, κλπ.
      Σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι οτι το Κόμμα στο οποίο ανήκει είναι υπέρ της άποψης να ελεγχθεί σε βάθος το πόθεν έσχες όχι μόνο των πολιτικών προσώπων και των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και όλων αυτών που έχουν συναλλαγές με το Δημόσιο, με τα ασφαλιστικά γραφεία κλπ, όπως εργολάβοι, προμηθευτές, γιατροί, φαρμακοποιοί κλπ κλπ

      Διαγραφή
  5. to gimno podi tou nearou agoriou pano sto trapezi se marane....den exeis na asxolitheis me kati kalitero?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.