Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Σε εξέλιξη έρευνες των Αστυνομικών αρχών για την σύλληψη δραστών απόπειρας ληστείας τραπεζικού υποκαταστήματος στο Ροδολίβος Σερρών

Ένας από τους δράστες πυροβόλησε με καλάσνικοφ κατά των υπηρεσιακών οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους Σερρών
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τουλάχιστον τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (18.06.2012) το πρωί, στο Ροδολίβος Σερρών, αποπειράθηκαν να ληστέψουν τραπεζικό υποκατάστημα, ενώ ένας από τους δράστες πυροβόλησε κατά οχημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους Σερρών. Ειδικότερα, τρεις άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες και κινούνταν με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, μετέβησαν σε τραπεζικό υποκατάστημα που ήταν κλειστό και αφού έθραυσαν υαλοπίνακα με την χρήση βαριοπούλας, εισήλθαν εντός χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα και αποχώρησαν πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό δύο φορές.
Ταυτόχρονα έτερος δράστης που φορούσε μαύρα ρούχα, κουκούλα και αλεξίσφαιρο κινήθηκε προς το Αστυνομικό Τμήμα Ροδολίβους Σερρών που απέχει τετρακόσια μέτρα από την τράπεζα και προκειμένου αποτρέψει αστυνομική επέμβαση σε βάρος των συνεργών του, πυροβόλησε επανειλημμένα κατά υπηρεσιακών οχημάτων και του οικήματος προκαλώντας φθορές σε αυτό, σε δύο υπηρεσιακά οχήματα και ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο.
Στους πυροβολισμούς ανταπέδωσε αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Ροδολίβους Σερρών με υπηρεσιακό αυτόματο όπλο.
Ακολούθως οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή με μαύρο τζιπ, ενώ ο τέταρτος διέφυγε πεζός ρίχνοντας δύο καπνογόνα.
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.
Διεξάγονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ροδολίβους Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου