Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο χορός του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς προσκάλεσε όλα τα μέλη,τους γονείς, τους χορευτές αλλά και τους φίλους του, για να διασκεδάσουν όλοι μαζί στο κέντρο "ΘΕΑΤΡΟ" για το κλείσιμο της χρονιάς αυτής. Η μουσικοχορευτική αυτή βραδιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς τα τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν χορούς από τη Μαύρη Θάλασσα, το Ιόνιο, τη Θεσσαλία κ.α. Μετά την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων, το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε τους πρώην υπουργούς ( κ. Τριαρίδη, κ. Φλωρίδη και κ. Τσιτουρίδη) για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς. Μετά την βράβευση, ακολούθησε γλέντι από τους παρευρισκομένους μέχρι αργά. Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο, που με την παρουσία του τόσα χρόνια στηρίζει το Λ.Ε.Κ., τους χορηγούς για την οικονομική βοήθεια καθώς επίσης και τους καταστηματάρχες του Κιλκίς για τα δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΖΟΡΙ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΝΩ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΤΕΡΖΙΔΗ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΕΡΖΙΔΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΚ/ΜΥΡΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ 2.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.