Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Κοινωνική προσφορά των τμημάτων της Α΄και Β΄ κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς

Την Τετάρτη, 09/05/12 οι μαθήτριες των τμημάτων της Α΄και Β΄ κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς επισκέφθηκαν για τελευταία φορά πριν αρχίσουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, τον Ιερό ναό της Παναγίας, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς.  Οι μαθήτριες με συνοδό την καθηγήτριά τους κ. Κάππα Κορίνα και σε συνεργασία με τον εφημέριο πατέρα Απόστολο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους 130 περίπου άπορους που σιτίζονται καθημερινά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από τον ναό.
Η προσπάθεια ξεκίνησε στην αρχή του σχολικού έτους και συνεχίστηκε κανονικά ανά δεκαπενθήμερο μέχρι το τέλος των μαθημάτων. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι η πρόταση κατατέθηκε από τις μαθήτριες της σχολής, Τεληκωστόγλου Χ., Μιχαηλίδου Ελ., Στεφανίδη Σ., Τενεκετζή Γ., και Χατζηιωαννίδου Σ., που ήταν και ο βασικός πυρήνας της δράσης αυτής. Οι επισκέψεις γίνονταν πάντα μετά τη λήξη των μαθημάτων και στη διάρκεια αυτών των επισκέψεων, προσφέρθηκαν κάποια ρούχα και τρόφιμα, που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές της ΕΠΑΣ. Ένα έμπρακτο μάθημα αλληλεγγύης και ένα βίωμα ζωής από τις μαθήτριες της ΕΠΑΣ Κιλκίς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.