Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο Ηλία Παπαγεωργίου για τις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συναδέλφους μου,για την μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, της 06 Ιουνίου 2012. Η μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων δείχνει ότι ενδιαφέρονται για τα προβλήματα και γι' αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν. Ευχαριστώ ιδιαίτερα αυτούς που στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό Ενωτική Αστυνομική Συνδικαλιστική Κίνηση (Ε.Α.ΣΥΝ.Κ.), με τον οποίο συμμετείχα στις εκλογές, και ο οποίος αναδείχτηκε ο πλειοψηφών συνδυασμός.
Ασφαλώς και θα αποτελούσε παράλειψη να μην αναφερθώ σε όλους ανεξαιρέτως τους συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό Ε.Α.ΣΥΝ.Κ., οι οποίοι στο κάλεσμα για την στελέχωση του συνδυασμού ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία, και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου, για την κατάκτηση της πρωτιάς.
Η εκ νεου επανεκλογή μου στο Δ.Σ. της Ενωσης και στην Π.Ο.ΑΣ.Υ, παρα τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες και αντιξοότητες, δηλώνει απερίφραστα οτι οι αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης που οικοδομήθηκαν κατά την προηγούμενη θητεία μου στην Ενωση,από την θέση του Αντιπροέδρου παρέμειναν αναλλοίωτες.
Θα συνεχίσω να μαι δίπλα τους όπως και όπου με χρειαστούν, και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό,ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους ως Γενικός Γραμματέας της Ενωσης πλέον...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.