Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα εορτασμού της 99ης επετείου της μάχης του Κιλκίς και απελευθέρωσης της πόλης

Για τον εορτασμό της 99ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσης της πόλης θα πραγματοποιηθούν στο Κιλκίς την Πέμπτη 21η Ιουνίου 2012 οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

7π.μ.: Η φιλαρμονική του Δήμου Κιλκίς θα παιανίσει τον εωθινό.
8:30π.μ.: Επίσημη έπαρση της σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς με την συμμετοχή εκπροσώπων των εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων.
09:45π.μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
10π.μ.: Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας. Στη συνέχεια μετάβαση στο λόφο Ηρώου Μάχης Κιλκίς.
10:30π.μ.: Τελετή στο Ηρώο μάχης Κιλκίς, ως εξής: Επιμνημόσυνη δέηση. Προσκλητήριο νεκρών. Κατάθεση στεφανιών. Τήρηση σιγής ενός λεπτού. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου. Ξενάγηση στο πολεμικό μουσείο.
12μ.μ.: Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί επί της οδού 21ης Ιουνίου μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς.
9μ.μ.: Μουσική συναυλία στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου με έντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα. Συμμετέχουν ο Κώστας Φαλκώνης, ο Σωκράτης Παπαϊωάννου στο τραγούδι και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης.
Από την ανατολή του ήλιου της 20ης Ιουνίου και μέχρι τη δύση της 21ης θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων, δημοτικών και ιδιωτικών καταστημάτων, ΝΠΔΔ και Οργανισμών, καθώς και των κατοικιών της πόλης Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.