Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τουρνουά ομάδων 8Χ8 στο Mini Football Club Κιλκίς

Με μεγάλη όρεξη για μπάλα ξεκίνησαν οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8 στις εγκαταστάσεις του MINI FOOTBALL CLUB Κιλκίς. Οι ομάδες που δηλώσαν συμμετοχή είναι 14 και θα αγωνισθούν σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου, με τις 4 πρώτες ομάδες να κάνουν play offs για το κύπελλο του Champions League και τις επόμενες 4 για το Europα League.

Οι συμμετέχουσες ομάδες είναι οι παρακάτω με την αναλυτική βαθμολογία των δυο πρώτων εβδομάδων.


ΟΜΑΔEΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΑΓΩΝΕΣ
1
ORO ANTICO
12
4
2
ΝΩΧΕΛΙΚΟΙ
12
6
3
IL POSTO
12
4
4
ALEMAO
9
4
5
ΠΑΕ ΤΖΟΒΑΣ
9
4
6
ΚΑΚΤΟΣ
6
3
7
ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ
6
4
8
ΣΦ ΠΑΟΚ
4
5
9
REACTORS
4
3
10
GATE
3
3
11
OYLALA
3
4
12
COMMANDOS
3
5
13
BLACK LABEL
2
5
14
ΣΟΥΒ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
0
4

Στα αξιοσημείωτα είναι τα δυο πέναλτι (!!!!) που κέρδισε το GATE και με σκόρερ τον Πρόεδρο Νικο Τζεβελεκη να γλυτώνει την ομάδα του από την συντριβή. Να σημειώσουμε ότι φέτος ήταν τα πρώτα πεναλτι που κέρδισε ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ελέω Καρυπιδη. Καλύτεροι παίκτες στα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα ήταν ο Ζάχος Ορφανιδης, ο πρόεδρος Νίκος Τζεβελεκης και μοιραίος ο πρόεδρος του GATE που παρά το υψηλό μπατζετ μέχρι στιγμής δεν δικαιώνεται.
Η ΠΑΕ ΤΖΟΒΑΣ μετά την ήττα στην πρεμιέρα συνήλθε και με πρωταγωνιστή τον Ζαικο και τον Λεκκέ έκανε το 3 στα 3 και μπήκε με άνεση στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρωτιάς.
Η ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών είναι αναμφισβήτητα η ομάδα «μπασκετ» του ORO ANTICO με 4 στα 4 φιγουράροντας άνετα στην πρώτη θέση του πίνακα.
Το IL POSTO ξεκίνησε με 4 στα 4 και αυτό αλλά είναι εκτός συναγωνισμού η παρουσία του μεγάλου άσσου των γηπέδων Σωτήρη Φουτσιτζή.
Η ομάδα του ΣΤΕΦΑΝΟΥ είναι πολύ καλύτερη στα σουβλάκια και στις μπύρες παρά στο τερέν αλλά έδωσαν όρκο τιμής για το επόμενο παιχνίδι ότι θα κατατροπώσουν τον αντίπαλο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.