Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: "H σιωπή του Άκη ήταν, τελικά, χρυσός..."

Με αδικαιολόγητη καθυστέρηση ετών και με αποκλειστικό, προεκλογικό, σκοπό να ρίξουν “στάχτη στα μάτια” του κόσμου, συνελήφθη χθες ο Άκης Τσοχατζόπουλος, πρωταγωνιστής στο θέατρο της διαφθοράς και του παραλόγου των τελευταίων δεκαετιών.
Γιατί τώρα; Μα, επειδή με τον τρόπο αυτό, οι βαρόνοι της μίζας, θυσιάζουν έναν ήδη καμένο «δικό τους» για να στηρίξουν την προεκλογική τους ρητορεία ότι «άρχισε η κάθαρση». Και γιατί συνελήφθη; Για ψευδή δήλωση! Ο παλιός του «σύντροφος» και νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, είχε με το άρθρο περί –μη- ευθύνης Υπουργών φροντίσει να τον προστατέψει. Αν μάλιστα ο Άκης ήταν ακόμα βουλευτής, ο κατάπτυστος θεσμός της βουλευτικής ασυλίας θα τον κάλυπτε πλήρως! Αλήθεια, ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν; Και μόνον ο Άκης Τσοχατζόπουλος βαρύνεται με ...πλάκες χρυσού; Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι μόνον μία από τις πολλές κορυφές, ενός τεράστιου πολυκομματικού παγόβουνου, που μεθοδικά, όλα αυτά τα χρόνια συγκρούονταν με κάθε προσπάθεια εξυγίανσης και την έστελνε στον βυθό.
Τα ίδια παγόβουνα αν και αρκετά «λιωμένα» πλέον, εξακολουθούν να βρίσκονται στα πολιτικό προσκήνιο και -με περίσσιο θράσος- ξαναζητούν την ψήφο του λαού, έχοντας δεκάδες «Άκηδες» στις τάξεις τους που αισθάνονται τυχεροί μια και η μπόρα χτύπησε άλλον.
Όμως, δεν θα τους περάσει. Στις 6 Μαΐου, ο Ελληνικός λαός θα στείλει την κομματική μαφία εκεί που της αξίζει και θα ξεκινήσει τη δημιουργία μίας άλλης Ελλάδας. Οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που έρχονται με τόση καθυστέρηση, το μόνο που δείχνουν είναι ο πανικός της συμμορίας που καταρρέει.
www.dimiourgiaxana.gr
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΞΑΝΑ! αν και έχει μόνο τέσσερις μήνες λειτουργίας, αριθμεί χιλιάδες μέλη που βλέπουν την πολιτική ως ευθύνη και προσφορά και όχι ως επάγγελμα. Η νέα κίνηση, μεταρρυθμιστική με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, «βάλλει» κατά του συνόλου του πολιτικού προσωπικού της χώρας, το οποίο χαρακτηρίζει κατώτερο των περιστάσεων, αλλά και κατά του θεσμικού πλαισίου, το οποίο θεωρεί ότι υποθάλπει τη διαφθορά. Ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, από τη Δ. Ευρώπη ως την Ασία. Ιδρυτής είναι ο επικοινωνιολόγος Θάνος Τζήμερος.
Επικοινωνία: 211 800 5665, press@dimiourgiaxana.gr

2 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.