Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σάββας Τσιτουρίδης: Ξανακάντε με παίκτη

Για όλους και για όλα μίλησε χθες το πρωί Κυριακή 22 Απριλίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς ο πρώην βουλευτής και Υπουργός της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος Σάββας Τσιτουρίδης, σε μια εκδήλωση που παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί για την πολιτική και τους πολιτικούς, χαρακτηρίστηκε δυναμική και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε, και λόγω περιεχομένου και συγκινησιακής φόρτισης, καθώς και εξαιτίας της επιλογής σε αυτήν να συμμετάσχουν και οι πολίτες, οι οποίοι με το πέρας της ομιλίας του μπορούσαν να του θέσουν ερωτήματα προκειμένου να λάβουν απαντήσεις σε πολιτικό επίπεδο.

Ο Σ. Τσιτουρίδης αφού πρώτα διευκρίνισε ότι αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει ο ίδιος για τον εαυτό του αυτήν την φορά, ξεκίνησε με μια σύντομη αναδρομή στο πολιτικό του ξεκίνημα και συνέχισε με αναφορές σε θέματα στα οποία ακούστηκε το όνομά του. Και πάνω σε αυτό τόνισε ότι έχει δεχτεί πολλή λάσπη και συκοφαντία για το λόγο ότι δεν φοβήθηκε να έρθει σε ρήξη με ανθρώπους του συστήματος που όπως προσέθεσε ακόμα δεν τον έχουν ξεχάσει και συνεχίζουν να τον πολεμούν. Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν η φράση του ότι δεν υπήρξε ποτέ "φιλιππινέζα των κρατικοδίαιτων του συστήματος" και ότι ποτέ δεν έκανε "τραπέζι σε νταβατζήδες".
Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη στην κρίσιμη αυτή περίοδο που βιώνει η Ελλάδα, να ηγηθεί της χώρας μια πατριωτική και ικανή κυβέρνηση, και προς αυτήν την κατεύθυνση ¨έδειξε" τη ΝΔ προκειμένου να απομακρυνθεί ο Παπαδήμος που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.
Μιλώντας για την περίοδο μετά το 2009 είπε ότι παρόλο που δεν είχε κανένα θεσμικό ρόλο στάθηκε δίπλα στο νέο Πρόεδρο της παράταξης Αντ. Σαμαρά και έδωσε μέχρι σήμερα αγώνα για το κόμμα του.
Κάποιες χαρακτηριστικές κουβέντες του υπήρξαν οι εξής: -Τα ηνία της χώρας δόθηκαν στον Γιώργο Παπανδρέου που μας οδήγησε στην ξεφτίλα του ΔΝΤ.
-Αν μείνει ο Παπαδήμος πρωθυπουργός, με 50.000 ψήφους να με στείλετε στη Βουλή θα σας ήμουν άχρηστος.
-Δεσμεύομαι για αγώνες, δεσμεύομαι να τιμήσω την ψήφο σας.
-Ξανακάντε με παίκτη. Παίζουμε champions league κάτι που θέλει καλούς παίκτες.



19 σχόλια:

  1. Aρκετα επαιξες με τους κουμπαρους και τα αποθεματικα των ταμειων,τα λεφτα του Ελληνα εργαζομενου.Ξερεις κατι κε Τσιτουριδη η αμνησια ειναι πολυ κακο πραγμα,γινεται χειροτερο οταν προσπαθεις να την πιστεψεις.Και επειδη ...δεχεσε ερωτηματα ο Σαμαρας δεν συμφωνησε για τον Παπαδημο?Προσπαθειτε να μας τρελανετε αλλα δεν θα μπορεσετε,γιατι απλα σας εχουμε καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχουμε καταλάβει εσάς τους βαλτούς, εάν είσαστε από το Κιλκίς δεν θα μιλούσατε έτσι για τον κύριο Τσιτουρίδη

      Διαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ?ΑΡΑΓΕ ΗΣΟΥΝ ΠΟΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ? ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ? ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ fast food ΤΙΣ ΕΠΕΡΝΕΣ?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΔΑΝΙΚΗ? ΣΑΒΒΑ ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΑΛΑΖΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΛΙΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχουμε καταλάβει εσάς τους βαλτούς, εάν είσαστε από το Κιλκίς δεν θα μιλούσατε έτσι για τον κύριο Τσιτουρίδη.

      Διαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο κ.ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΠΕ ΔΕ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ "ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ" (ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ) - ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟ ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΝΔ ?

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΠΟΙΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ? ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΗΝΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τους μεσήλικες και υπερήλικες που κατά καιρούς εξυπηρέτησε το γραφείο Σάββα γέμισε και το συνεδριακό. Σιγά τ' αυγά! Όσο για την αλαζονεία, περισσεύει σ' αυτόν και στον περίγυρό του. Δεν προσέξατε πόσο υποτιμητικά κοιτάει το "λαουτζίκο" ο "πρίγκηπας" Και για ενημέρωσή σας κ. Τσιτουρίδη όταν λέμε "πρόσφερα στον τόπο" δεν εννοούμε "έκανα ρουσφέτια" για να με ψηφίζουν. Αυτή η ξεφτίλα με τα βο(υ)λευτικά γραφεία πρέπει να λήξει κάποτε. Δεν μπορεί ν'απασχολείται κόσμος σε γραφεία όπου αδικούν κάποιους για να προωθήσουν τους δικούς τους. Αυτές οι πελατιακές σχέσεις μας έφεραν εδώ που φτάσαμε και γέμισε ο τόπος ρουφιάνους που καρφώνουν τους συναθρώπους τους για να προωθηθούν οι ίδιοι.
    Και πιο γελοίοι απ' όλους είναι οι κακομοίρηδες που ξεροσταλιάζουν για να τους πει μια κουβέντα ο "βολευτής". Αυτοί του δίνουν αξία υποτιμώντας τον εαυτό τους.
    Όοσ για τα Μεταλλεία, είναι θέμα που "πουλάει" κι έκανε αναφορά για να θολώσει τα νερά. Στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ήταν (μήπως δεν τον είδα) ή μήπως ήταν στην επιτροπή στην Αθήνα, που "έλυσε" το θέμα ερήμην μας κι υπέςρ της εξόρυξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχουμε καταλάβει εσάς τους βαλτούς, εάν είσαστε από το Κιλκίς δεν θα μιλούσατε έτσι για τον κύριο Τσιτουρίδη.

      Διαγραφή
  5. TSITOURIDIS-O MONOS POU NOIASTHKE GIA TOUS AGROTES.THA TON XANAVGALOUME VOULEUTH !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγκίησυ λαίμαι κσανά στι βολλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι μερικοί άνθρωποι, για τους οποίους, δεν χρειάζεται να ψάξεις ή να αναφερθείς στο παρελθόν τους και το βίο τους...αρκεί να δεις το βλέμμα τους και το χαμόγελό τους. Αυτά τα δύο, μιλάνε, τα λένε όλα. Και εμένα προσωπικά, το ύφος σας, το βλέμμα σας και το στημένο χαμόγελό σας "κύριε" υποψήφιε, μου προκαλεί, το λιγότερο...εμετική διάθεση.
    Πολύ θα ήθελα να ήμουν παρούσα σε κάποια προεκλογική επίσκεψη ή ομιλία σας στον τόπο μου, για να σας ρωτήσω τί ακριβώς έχετε προσφέρει σ' αυτόν τον τόπο, πόσο έχετε εκτιμήσει τους συντοπίτες σας, τι κάνατε στις Βρυξέλλες με ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, με ποιόν τρόπο συμβάλατε στην μείωση της ανεργίας στο Νομό μας, τι λύσεις προτείνατε για να μην φύγουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις σε γειτονικές χώρες...και άλλα πολλά...τα οποία θα ήθελαν να μάθουν οι ψηφοφόροι σας και όχι μόνο!!! Γιατί, "κύριε" υποψήφιε, η γυναίκα του Καίσαρα, δεν φτάνει μόνο, να είναι τίμια, πρέπει και να το δείχνει... Και για να μιλήσω στην γλώσσα σας... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΑΙΞΕΣ... ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ...ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, "κύριε???" υποψήφιε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχουμε καταλάβει εσάς τους βαλτούς, εάν είσαστε από το Κιλκίς δεν θα μιλούσατε έτσι για τον κύριο Τσιτουρίδη.

      Διαγραφή
  8. ΣΑΒΒΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχουμε καταλάβει εσάς τους βαλτούς, εάν είσαστε από το Κιλκίς δεν θα μιλούσατε έτσι για τον κύριο Τσιτουρίδη.

      Διαγραφή
  9. Σας έχουμε καταλάβει εσάς τους βαλτούς, εάν είσαστε από το Κιλκίς δεν θα μιλούσατε έτσι για τον κύριο Τσιτουρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΟ? ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΕΣΟΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΙ ΣΤΑ Α....Α ΤΟΥ ΟΠΟΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΑ Α.... Α ΤΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θυμάμαι κάποιες εποχές που τριγυρνούσαν στους χωρούς των διαφόρων συλλόγων για να "απευθύνουν χαιρετισμό". Και τότε δειλά το έδινε το χεράκι ο Σάββας. Τώρα έχει υιοθετήσει ένα νέο στεναχωρημένο στυλάκι, σαν να λέει "συγνώμη που τα κάναμε σκατά"...

    Ξέρω ξέρω μην μπαίνεις στον κόπο:

    "Σας έχουμε καταλάβει εσάς τους βαλτούς, εάν είσαστε από το Κιλκίς δεν θα μιλούσατε έτσι για τον κύριο Τσιτουρίδη."

    Α ρε Σάββα .. και εσύ και ο Φλωρίδης έχετε την πιο τρυφερή παλάμη. Το είχα παρατηρήσει από παλιά σε κάθε χειραψία μας. Τώρα ξέρω γιατί... από τις πολλές μ@μακίες είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σαββουλη γερα μεχρι και πραξικοπημα κανω για σενα εισαι ο πιο εντιμος υπουργος στον κοσμο ολο , μονος εσυ υπαρχεις στην νεα δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.