Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Στο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου του Βελιγραδίου 2ος Βαλκανιονίκης ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα, το Κιλκίς και τον ΓΑΣΚ

Μια μεγάλη επιτυχία για τον Ελληνικό κλασσικό αθλητισμό, το Κιλκίς και τον ΓΑΣ Κιλκίς, επιφύλασσε ο 25ος διεθνής Μαραθώνιος της πρωτεύουσας της Σερβίας που διεξήχθη την Κυριακή στο Βελιγράδι. Στο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου, που έγινε ταυτόχρονα με τον διεθνή Μαραθώνιο, με την ομάδα της Εθνικής μας αγωνίστηκε ο Κιλκισιώτης αθλητής Γιάννης Παπαδόπουλος που κατάφερε να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο κάνοντας μάλιστα ατομική επίδοση με 2 ώρες 29'47'', καταλαμβάνοντας και την 7η θέση στην γενική κατάταξη του διεθνούς Μαραθωνίου.
Η εξαιρετική παρουσία του 27χρονου αθλητή του ΓΑΣ Κιλκίς με το εθνόσημο, στην πρώτη του παρουσία σε σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο Ανδρών, πέρα από μια τεράστια προσωπική δικαίωση για τον ίδιο για την συνεπή και αδιάλειπτη παρουσία του τα τελευταία χρόνια στα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων, αποτελεί και ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον αθλητισμό του Κιλκίς συνολικά, όσο και για τον σύλλογό του τον ΓΑΣ Κιλκίς στον οποίο ανήκει και αγωνίζεται από τον πρώτο χρόνο της αθλητικής του σταδιοδρομίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο,τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς, συγχαίρουν δημόσια τον Γιάννη Παπαδόπουλο και του εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες στο μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.