Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Συγχαρητήρια δημοτικής αρχής Κιλκίς στον αθλητή Γιάννη Παπαδόπουλο

Η δημοτική αρχή Κιλκίς με αφορμή τη συνολική εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κιλκισιώτης Γιάννης Παπαδόπουλος στις διοργανώσεις του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Μαραθώνιου Δρόμου και του 25ου Διεθνούς Μαραθωνίου Βελιγραδίου που έλαβαν χώρα στις 22 Απριλίου 2012 στο Βελιγράδι, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Για την πολύ σημαντική επιτυχία που σημείωσε και μάλιστα με νέα ατομική του επίδοση (2.29'.47'') κατακτώντας τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου και την 7η συνολικά στον 25ο Διεθνή Μαραθώνιο Βελιγραδίου, η δημοτική αρχή Κιλκίς απευθύνει τα θερμότερα συγχαρητήριά της στο άξιο τέκνο του Κιλκίς, τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
Ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετέχοντας στις εν λόγω υψηλού επιπέδου διοργάνωσεις ως ο μοναδικός Έλληνας αθλητής, αγωνίστηκε επάξια με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας και με προσήλωση και αγάπη στο στόχο του κατόρθωσε να κάνει υπερήφανους όλους τους συμπατριώτες του στην Ελλάδα και ειδικά στο Κιλκίς, από όπου και κατάγεται.
Είναι πραγματικά ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο Κιλκίς να διαθέτει στο δυναμικό του ανθρώπους σαν τον Γιάννη Παπαδόπουλο που αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του τόπου.
Σε ό,τι αφορά τον... μαραθώνιο δρόμο που έχει επιλέξει σε αγωνιστικό επίπεδο, η δημοτική αρχή Κιλκίς του εύχεται υγεία, καλή δύναμη και συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου