Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "Ο σπείρων φαύλα..., θερίζει κακά...!"

Καλό είναι να το
 θυμάστε και αυτό...
Τα λόγια του «αέρα» (που πας βρε καραμήτρο...), τα παιδιά του «ανέμου» (αυτός που σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες...) και αντίστοιχου επιπέδου και περιεχομένου αρθρολογίες, δεν δίνουν και πολλά περιθώρια στη συνεννόηση, που απαιτείται για να επουλώσουμε τις πληγές που άνοιξε η παράνομη κατάληψη των Σκουριών από τους κοτζαμπάσηδες μας στις 20 του Μάρτη. Δεν φαίνεται να έχουν τα προβλήματα που κουβαλά όλος ο κόσμος, αυτές τις εποχές. 
Αυτοί έχουν χρόνο να κάνουν το «μεράκι» τους, γιατί το βιοποριστικό δεν τους αγγίζει. Είναι υπεράνω απ’όλες τις απόψεις.
Και μετά όταν θέλουν να «χαλαρώσουν» , κάνουν το άσπρο –μαύρο με χαριτωμένες αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Και δεν τρέχει ούτε γάτα, ούτε ζημιά... Την είπανε την «εκδοχή» τους... Ποια είναι η αλήθεια...; Δεν τους αφορά... Δεν τους νοιάζει... Δεν τους καίγεται καρφί... Το σκοπό τους αυτοί...
Ποιός είναι αυτός; Να σπάνε πλάκα με τις αντοχές και τα όρια όλης της κοινωνίας. Να απευθύνονται σε όλους μας κουνώντας το δάκτυλο τους σε πολύ αυστηρό ύφος, όταν είναι στις κακές τους... Και να λοιδορούν στην χειρότερη..., όταν είναι στις καλές τους...
Βαστάτε , έτσι δεν έχει κανένα νόημα να λέμε τα ίδια..., πάνω στα ίδια. Μια ζωή τα ίδια; Ας ξεθολώσουν πρώτα. Ας δουν τι συμβαίνει γύρω τους και ας έρθουν ύστερα να συζητήσουμε. Δεν είμαστε μωρά παιδιά...
Όχι ξανά όμως, όπως τώρα. Με φιρμάνια... εμψύχωσις αγωνιστικού φρονήματος, ύστερα απο 4 μέρες και αφού έχουν χαλαρώσει, συσκεφθεί και καταλήξει στο ίδιο πακέτο δικαιολογιών με λίγο διαφορετικό περιτύλιγμα.
Καίνε τον τόπο, καταστρέφουν περιουσίες, τρομοκρατούν πολίτες, δυσφημούν την περιοχή, πάνε να την απομονώσουν και τουριστικά και νταηλίκι θέλουν να ισοπεδώνουν νόμους και αξίες και έπειτα έχουν και την απαίτηση να τους παίρνουμε και στα σοβαρά. Πάει πολύ....
Η αλήθεια όμως να λέγεται...Είναι «αήττητοι»... Μπράβο τους... Με τέτοιο παραλογισμό που κουβαλούν, ποιος να συγκριθεί μαζί τους; Κανείς. Είναι οι πρώτοι «αγωνιστές» και με διαφορά... Να δούμε όμως τι καρπούς θα θερίσουν με αυτή την αλαζονεία και τη φαυλότητα, που τους διακρίνει...

Αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε με δικό μας σχόλιο την απάντηση του δημοτικού συμβούλου Ηλία Τσιμπιδά, σε όσους επιχειρούν να τον στοχοποιήσουν και να τον φιμώσουν, γιατί νομίζουμε πως αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα όλων όσων αγαπάμε αληθινά αυτόν τον τόπο. Να η απάντηση του στη Ρεσπέντζα
Αγαπητή Ρεσπέντζα,
Επειδή στην ανάρτησή σου με θέμα "Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες" που υπογράφεται από το Συντονιστικό φορέων Σταγείρων Ακάνθου αναφέρουν άκρως ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία για το πρόσωπό μου, αλλά και γιατί από αυτά μπορεί να κρίνει κανείς την αξιοπιστία των συγγραφέων θα ήθελα για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια να δηλώσω τα παρακάτω:
1. Δια του λόγου του αληθές παρακαλώ να ακούσετε τι είπα. Ποτέ δεν μίλησα για ξενόφερτους αλλά μόνο για αναρχικά στοιχεία. Εάν πράγματι οι κύριοι/κυρίες συντάκτες του άρθρου γνωρίζουν ελληνικά θα ήθελα να μου υποδείξουν μια λέξη που μεταφέρει την έννοια κάποιου ατόμου που σπάει και καίει περιουσίες άλλων και απειλεί ζωές τρίτων εκτός της λέξης αναρχικός.
http://www.halkidikinews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5510:ekrithmi-i-katastasi-sto-simarhio-ierissoy-simveni-tora&catid=1&Itemid=5
2. Αν υπάρχει τόσο αγωνία για που είναι η μόνιμη κατοικία μου όποιος θέλει να τον εξουσιοδοτήσω να πάει στην ΔΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ να πάρει αντίγραφο της Φορολογικής μου δήλωσης για να δει που είναι η μόνιμη κατοικία μου.
3. Όσον αφορά από που κρατάει η σκούφια μου. Σας πληροφορώ ότι το όνομα της οικογένειά μου υπάρχει στα (SELANIK-SİDREKAPSI KÖYLERİN SAYIMI 1530) οθωμανικά πρωθυπουργικά κατάστιχα των αποτελεσμάτων της απογραφής του 1530 στο Ναχιγιές Σιδηροκαύσια και ειδικά στο χωριό (Palyohor) Παλαιοχώρι.
4. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι εν λόγω κύριοι/κυρίες θέλησαν συκοφαντικά να εμπλέξουν το όνομά μου στα παιγνίδια τους χωρίς να γνωρίζω τα κίνητρά τους. Αν το κίνητρό τους είναι να με εκφοβήσουν και να με τρομοκρατήσουν στοχοποιώντας με ώστε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, τους ενημερώνω ότι εγώ δεν φοβάμαι όπως δεν φοβήθηκα 30 χρόνια παλεύοντας στον ουρανό του Αιγαίου για να υπερασπιστώ την ελληνικότητά του και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.
5. Αν μέσα τους έχουν απομείνει έστω ψήγματα ανθρωπιάς θάρρους και ειλικρίνιας ας βγουν να επανορθώσουν. Αν και πάλι η μισαλλοδοξία τους δεν τους το επιτρέπει δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα Πάσχα έρχεται τους συγχωρώ και τους απευθύνω το "Αφες αυτοίς, Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι"
ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Αριστοτέλη

4 σχόλια:

  1. Οσοι τάχθηκαν με τα ξένα συμφέροντα , γίνανε μισθοφόροι , υπήκοοι των εταιριών χρυσού και προσπαθούν με ψέματα και δικαιολογίες να υπερασπιτούν τ' αφεντικά και την τσέπη τους . Δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο! Δεν τους ενδιαφέρει αν καταστραφεί το περιβάλλον , τα σπίτια μας , η ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας . Αλήτες Αριστοτέλη : Είστε τραμπούκοι και απατεώνες . Δεν πείθετε κανένα ! Η κοινωνία στο σύνολο της θα σταματήσει με κάθε τρόπο τα ύπουλα σχέδια σας. Οποιος τολμήσει να γκρεμίσει τα σπίτια μας και τα όνειρά μας θα πρέπει να το σκεφτεί καλά . Η Χαλκιδική ανήκει σ' αυτούς που την κατοικούν εδώ και αιώνες . Δεν θα αφήσουμε μια ομάδα στρατιωτάκια του κερατά να διαλύσουν τον τόπο μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εάν πράγματι οι κύριοι/κυρίες συντάκτες του άρθρου γνωρίζουν ελληνικά θα ήθελα να μου υποδείξουν μια λέξη που μεταφέρει την έννοια κάποιου ατόμου που σπάει και καίει περιουσίες άλλων και απειλεί ζωές τρίτων εκτός της λέξης αναρχικός."
    αν αυτές είναι οι γνώσεις σας επί του θέματος και σας ψηφίζουνε, πράγματι εδώ που έφθασε η Ελλάδα της αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ ωραίο άρθρο, χρόνια είχα να γελάσω έτσι, χαλάλι τα λεφτά που παίρνει ο "συγγραφέας"....
    ελπίζω να συνεχίσετε με την ίδια .......έμπνευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Όσον αφορά από που κρατάει η σκούφια μου. Σας πληροφορώ ότι το όνομα της οικογένειά μου υπάρχει στα (SELANIK-SİDREKAPSI KÖYLERİN SAYIMI 1530) οθωμανικά πρωθυπουργικά κατάστιχα των αποτελεσμάτων της απογραφής του 1530 στο Ναχιγιές Σιδηροκαύσια και ειδικά στο χωριό (Palyohor) Παλαιοχώρι."
    ε πάλι νέος είσθε στα μέρη, άλλοι είναι από τον Αριστοτέλη ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.