Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Εμφάνιση Τσιτουρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Και ενώ πολλοί συζητούν τις τελευταίες ημέρες για το αν τελικά θα κατέλθει υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Κιλκίς (στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης ριζικής ανανέωσης που φαίνεται να προωθεί η ηγεσία του Αν. Σαμαρά), ο Σάββας Τσιτουρίδης συνεχίζει εντατικά τον προεκλογικό του αγώνα με συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα τελευταία του εμφάνιση ήταν σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς. Ο πρώην Υπουργός της ΝΔ έμεινε για λίγα μόνο λεπτά στη συνεδρίαση , δεν προέβη σε καμία παρέμβαση και έκανε αισθητή την παρουσία του... απλά με την παρουσία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.