Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην 4Ε

Τις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης 4Ε επισκέφτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.  Σε εγκάρδιο κλίμα συζήτησε με έντονο και ζωηρό ενδιαφέρον με τον Αρχιμ. π. Θεόφιλο Ζησόπουλο. Ο Αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία των εκκλησιαστικών δυνάμεων και επισήμανε πως « ο τηλεοπτικός σταθμός της 4Ε είναι από τις λίγες τηλεοπτικές αχτίδες φωτός που προάγουν την παράδοση και φέρνουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο των κοινωνικών εξελίξεων».
Επισκέφτηκε ολόκληρο το συγκρότημα των εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από τα τεχνολογικά μέσα του σταθμού.
Ολόκληρη η ομάδα παραγωγής και οι συντελεστές με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο ενώ χαιρέτησε τον καθέναν ξεχωριστά.
Η 4Ε με ιδιαίτερη τιμή παρουσιάζει τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αυτού Μακαριότης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στον Αρχιμανδρίτη π. Θεόφιλο Ζησόπουλο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της 4Ε.
Παρακολουθείστε την Κυριακή, στις 21.20 το βράδυ τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του για την κατάσταση της χώρας μας.
Ο Μακαριώτατος έφτασε στο κτίριο της 4Ε συνοδευόμενος από τους Μητροπολίτες Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο και Ελασσώνος κ. Βασίλειο.
Η 4Ε πλέον εκπέμπεις σε όλο τον πλανήτη τόσο μέσω δορυφόρων αλλά και διαδικτύου. Επίσης πλέον και στο ΟΤΕ TV (και μέσω CONN-X)
Η άσχημη εικόνα της πατρίδας μας τον τελευταίο καιρό, οι επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς για το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα των ανθρώπων της, πρέπει να μας διδάξει όλους. Η 4Ε έχει στόχο να υπενθυμίσει στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό χαμένες αξίες και παραδόσεις που χάραξαν με την παρουσία τους γενιές και γενιές και γέννησαν το ελληνικό, αθάνατο πνεύμα.
Μια «γεύση από την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου αλλά και τη συνέντευξη εδώ
http://youtu.be/HBdGScoy1gg
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου