Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Φέτος το Πάσχα θα φάμε φθηνό ελληνικό αρνί στη Θεσσαλονίκη, χωρίς μεσάζοντες!

Να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να διαθεσουν κι αυτοί φθηνό αρνι ελληνικό στους Θεσσαλονίκείς σκοπεύουν οι κτηνοτρόφοι του Λαγκαδα, μετά την τεραστια απήχηση που είχε το κίνημα της πατάτας μέσω του ΑΠΘ.
Κτηνοτρόφοι από το Λαγκαδά έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον ομότιμο καθηγητη του ΑΠθ που ξεκίνησε τη διάθεση πατάτας Νευροκοπίου μέσω του Ιδρύματος αλλά και με άλλους φορείς προκειμένου φέτος το Πάσχα να παρακάμψουν τους μεσάζοντες και να διαθέσουν τα ζώα τους σε πιο συμφέρουσες τιμές τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους ίδιους.


Όπως λένε το κέρδος θα είναι σημαντικό και για τις δύο πλευρές. Πέρσι πούλησαν στον χονδέμπορο προς 5,5 ευρώ το κιλό και ο καταναλωτής αγόρασε σχεδόν 10 ευρώ το κιλό.

Seleo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.