Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Με Δημοκρατική Αριστερά ο Θ. Παραστατίδης;

Την προσχώρησή του στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη θα ανακοινώσει πολύ σύντομα ο μέχρι πρότινος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης. Η εν λόγω είδηση παίζει πολύ σε διάφορες ενημερωτικές σελίδες στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες κι άλλοι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαπραγματεύονται με την ΔΗΜ.ΑΡ. Μεταξύ τους οι κ.κ. Γιάννης Αμοιρίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ηλίας Θεοδωρίδης Γιώργος Παπαμανώλης, Βασίλης Τόγιας.
Αναμένουμε εξελίξεις...

28 σχόλια:

  1. Καλη συμβουλή πάλι σε έδωσε ο γιος σου. Πάνε εκεί να ξεφτιλιστείς και να ξεφτιλήσεις το κόμμα το οποίο σε ταίζει αχαιρευτε τοσα χρονια. Ποσα χρονια εχεις να πατήσεις στην υπηρεσία σου ακαμάτη?
    Νομίζεις ότι ο Σπίγγος και ο Γιόσκας θα σε κάνουν μάγκα στη δημοκρατικη Αριστερα?
    Εκεί κουμαντο κάνει ο σιμήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αξιόλογος ο γιος του Παραστατίδη όσο ο πατέρας του και τον ζηλεύεις τόσο ή θεωρείς το δικό σου γιο αποτυχημένο και τον συγκρίνεις με τον εαυτό σου; Και τι πρόβλημα έχεις με το Σημίτη, το Σπίγγο και το Γιόσκα; Θέλεις να τους μοιάσεις αλλά δεν τα καταφέρνεις; Μη στενοχωριέσαι. Συνέχισε την προσπάθεια και κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις να μοιάσεις σε κάποιον από τη μισητή σου πεντάδα. Ο Θεός ελεήμων εστί.

      Διαγραφή
  2. Εσείς δεν μπορείτε να διασταυρώσετε την είδηση ; Είστε ή δεν είστε με τη δική σας γνώμη και όχι άλλου, ενημερωτική σελίδα του Νομού Κιλκίς ; Προφανώς η αναπαραγωγή κάθε μπούρδας από το διαδίκτυο, θα εξυπηρετεί τους σκοπούς σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eite isxuei eite oxi simasia exei otri o Thodwros epitelous prepei na paei spiti tpu. Den upirxe xeiroteros politikos na perasei apo to kilkis. Asxetos se ola kai anuparktos pantou. Aei sixtir pane kai ston tsipra an theleis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγαλύτερη ενασχόληση με τις σεξουαλικές μας ανάγκες λειτουργεί θεραπευτικά ως προς τα ψυχικά μας τραύματα που εδράζονται στις απορρίψεις που ως ενήλικες έχουμε προσλάβει. Αν επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και επιτύχετε την αυτοβελτίωσή σας, δεν θα φθονείτε το βουλευτή για τα κάθε είδους χαρίσματα που διαθέτει.

      Διαγραφή
  4. axaxax na do ta moutra tou spigkou mono thelo... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. psit kalitera sto pasok.... kalitera sto pasok... oso gia to sxolio "Aei sixtir pane kai ston tsipra an theleis" giati pios ipe pos ton thelei arage o tsipras?!?!?! tetious 1000000ades! ante ksekoumpisou apo tin politiki skini tou topou ! ftanei re ! ftanei! afiste nea pedia na vgoun mprosta! (o gios tou einai 10000fores kaliteros tou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poio kalytera sto PASOK? Aftos itan anamesa se osous prionizan to PASOK stis dimotikes ekloges. Etsi tha stiriksei kai tin Dimokratiki Aristera. Prionizontas tin? Oute sto PASOK, oute sti Dimokratiki Aristera. Kalytera tis valitses, kai oikogeneiakos, na fevgoun xiliometra apo edo.

    Pou an den itan dialymeni i Nea Dimokratia sto Nomo, den tha evlepe edra oute se 10.000 xronia. O kata tyxi bouleftis mazi me ton allon, ton apo sponda, epeidi paraitithike o Floridis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ενδιαφέρεσαι για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή τη ΔΗΜ.ΑΡ.;Και πώς εμπλέκεις πολιτικά νεκρούς στην πάσχουσα επιχειρηματολογία σου; Εν κατακλείδει, πρέπει να γνωρίζεις ότι το μένος για οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας και το λεκτικό που χρησιμοποιούμε για να το εκδηλώσουμε, καταδεικνύει άνθρωπο με σταδιακά εκδηλούμενη διαταραχή προσωπικότητας. Παρακαλώ να απευθυνθείς σε κάποιον από τους εξαιρετικούς ψυχολόγους της πόλης σας, για να αποφύγεις την επιδείνωση της κατάστασής σου.Σου εύχομαι καλή υγεία.

      Διαγραφή
    2. Το ότι ενδιαφέρομαι για όσους έχουν την εξουσία και μέσω αυτής επηρεάζουν τη ζωή μου, σου κάνει ως απάντηση; Η σε ενοχλεί ο έλεγχος των πεπραγμένων των δημοσίων προσώπων που ζητούν την ψήφο του λαού, νομίζοντας πως είμαστε πρόβατα; Όσο για τον ψυχολόγο, τράβα εσύ.

      Διαγραφή
    3. Μα ως ψυχίατρος που είμαι, θέτω στην υπηρεσία σου τις γνώσεις μου και λόγω των φιλανθρωπικών μου συναισθημάτων, θέτω στη διάθεσή σου τη διάγνωσή μου δωρεάν. Γι΄αυτό λόγω της διαφαινόμενης επιθέτικότητάς σου, σε συμβουλεύω να επαναπροσδιορίσεις τα σχετικά με την καταπιεσμένη λίμπιντό σου,ώστε να βελτιώσεις και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Καλή τύχη με όλη μου τη συμπάθεια.

      Διαγραφή
    4. Ακόμα κ αν χρειαζόμουν τις υπηρεσίες ενός ψυχιάτρου, θα επέλεγα άλλον και όχι κάποιον που χασομερά σε blog σχολιάζοντας άλλους. Μήπως αυτό σημαίνει ότι βαράς μύγες γιατί δεν σε προτιμούν; Οπότε τα συμπεράσματα για τη λίμπιντο στα επιστρέφω.

      Διαγραφή
    5. Έχεις δίκιο, αγαπητέ. Παραασχολήθηκα μαζί σου. Επιστημονικά η υπερβολική ενασχόληση με την περίπτωσή σου θεωρείται λάθος. Και αφού και ο ίδιος κατατάσσεις τον εαυτό σου στις ανάξιες λόγου και χρόνου περιπτώσεις, κάνε την αυτοκριτική σου και ελπίζω σε καμμιά 10ετία να βρεις το δρόμο σου. Δωρεάν ιατρικές συμβουλές ΤΕΛΟΣ!

      Διαγραφή
    6. Έτσι μπράβο. Τώρα συνέχισε να διαβάζεις μπας και κάποτε γίνεις όντως επιστήμονας. γιατί επιστήμονα να βγάζει σίγουρα συμπεράσματα από blog πρώτη φορά βλέπω. Αποτυχημένε

      Διαγραφή
  7. Καλά βρε προηγούμενοι σχολιαστές δεν μπορέίτε να δείτε τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ στη χώρα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν κυβέρνηση; Πόσο καλά σας βόλεψε και απαρνήστε την ανθρώπινη λογική (εύχομαι όχι και την ανθρώπινη υπόσταση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις δημοτικές πήδησες το ΠΑΣΟΚ και ήξερες ότι δεν θα σε ψηφίσει κανεις σοβαρός πασόκος στις εθνικές εκλογές. Ήξερες ότι θα πάρεις τον πούλο και γι αυτό έκανες ηρωική έξοδο από το ΠΑΣΟΚ. Αντε πάνε στον Κουβελη να γίνεις ρόμπα και εκεί. Σε περιμένει ο Σπίγγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή κάποιες της ΔΗΜ.ΑΡ. δε γουστάρουμε το Σπίγγο γιατί είναι αντισεξουαλικός, ελπίζουμε εσείς οι πασόκοι (γιατί για πασόκο σε κόβω) να μας στείλετε το Θόδωρο που είναι και ωραίος και τζέντλεμαν. Και να' στε σίγουροι πως θα τον προσέχουμε περισσότερο από σας.Σαν τα μάτια μας!

      Διαγραφή
  9. Θόδωρε μην το κάνεις αυτό στο ΠΑΣΟΚ.Αν δεν σε εκφράζει πια είναι καλύτερα να αποχωρήσεις εξασφαλίζοντας την καλή σου φήμη και να μην επιτρέψεις σε κάποια λαμόγια να σε λένε προδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Prodotis genithike o parastatidis. Gamise to psofodeltio toy pasok stis dimmotikes katebazontas ton Niko pou ta xei xasei. Twra as prodwsei mia fora akomi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΥΡΙΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ante geia kirie parastatidi pou eisai ena mideniko k den prosferes tipota ston topo Oust apo dw antrhwpaki pou k tous logous tous grafei o gios sou oute grammataden xereis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως ειδικός απορώ για την κριτική σας σχετικά με την παιδεία του ανδρός,η οποία σας διαβεβαιώ ότι κρίνεται επαρκής και δεν χρήζει δεκανικίων. Σας συμβουλεύω να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του δικού σας ηθικοπνευματικού επιπέδου, διότι οι εποχές που διερχόμαστε είναι δύσκολες και επιβάλλεται να διαθέτουμε εφόδια , για να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τα αυτονόητα. Σας προτείνω να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη γνώση με την εκμάθηση του ελληνικοά αλφάβητου και σας εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο...

      Διαγραφή
  13. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΙ ΒΡΕ ΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριοι της "ΓΝΩΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ" αυτό: http://www.kilkisdaily.gr/politiki/item/532-diapseudei-ta-peri-simfonias-me-tin-dimar-o-parastatidis.html
    λέγεται ενημέρωση, αυτό που κάνετε εσείς λέγεται κουτσομπολιό.
    Ξεχωρίστε τα, εκτός αν είναι σκόπιμη η αναπαραγωγή τέτοιου είδους ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θοδωρε τραβα στο χωριο σου αγορι μου. Τα σοχρεψες στην πολιτικη θα τα σοχρεψεις και κει.
    αντε στον αγυριστο και να μην μας γραφεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Na paretithei apo tin edra tou o Parastatidis. Na tin epistrepsei sto lao tou kilkis kai oxi na tin kratisei gia to gio tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένας τσανακογλύφτης λιγότερος
    ... εκει στο ΔΗΜΑΡ δεν έχει κόκκαλο να γλείψεις ελεεινέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΩΜΟΣ ,ΑΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.