Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Η νέα δουλειά του κιλκισιώτη Haris Mos


Η νέα δουλειά του Haris Mos που ακούει στο όνομα «Φίλα με». Ακούστε την....                   Ο νεαρός μουσικός γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στο Κιλκίς σε καλλιτεχνική οικογένεια, αφού ο πατέρας του είναι τραγουδιστής και η μητέρα του καθηγήτρια χορού. Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Χάρη εκδηλώθηκαν από πολύ μικρή ηλικία με ιδιαίτερη προτίμηση στο τραγούδι.
Το 2004, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των γονιών του, συμμετέχει στα προκριματικά του τηλεοπτικού show του MEGA Channel «Super Idol», λόγω όμως της ηλικίας του δεν μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό.
Παρόλα αυτά, ο Ηλίας Ψινάκης και ένας από τους παρουσιαστές του show που αποτελεί κι έναν από τους κορυφαίους Έλληνες manager, βλέπει στο πρόσωπό του Χάρη ένα πολύ μεγάλο ανερχόμενο αστέρι στη μουσική βιομηχανία και κάνουν μαζί συμβόλαιο συνεργασίας.
Κατά τη παραμονή του στην Αθήνα, δουλεύει σε κάποια από τα καλύτερα μουσικά σχήματα της εποχής και συνεργάζεται με κάποια από τα κορυφαία ονόματα της Ελληνικής showbiz, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου κι ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.