Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα KICK BOXING στο Κιλκίς από τον Α.Σ. «ΑΘΛΟ»

Στις 4/3/2012 ημέρα Κυριακή ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρώτο Διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing στο Κιλκίς στα στυλ ( Low Kick , Full Contact, Light Contact, Light Kick) που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Αθλος Κιλκίς σε συνεργασία με την W.A.S.C.O.HELLAS. Την διοργάνωση οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος σε μια προσπάθεια για την διάδοσης αυτού του ιδιαίτερα δυναμικού αθλήματος στο νομό μας. Στην διοργάνωση συμμετείχαν σωματεία από όλη την Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Ορεστιάδα, την Λάρισα την Θεσσαλονίκη, την Βοιωτία, τον Λαγκάδα, την Χαλκιδική, τα Γιαννιτσά και την Ημαθία. Η συμμετοχή του κόσμου αλλά και των φιλών των αθλητών ήταν μεγάλη και ιδιαιτέρα σημαντική για το ηθικό των αθλητών. Από τον Νομό Κιλκίς και τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές με τις ανάλογες εμφανίσεις.
Ο Κυριακίδης Αλέξανδρος στα 72 κιλά, με ήττα, διακοπή από τον γιατρό παρά το προβάδισμα στα σημεία μέχρι τον τρίτο γύρο. 
Ο Ψύχος Θεόδωρος στα 88 κιλά, με νίκη και νοκ αουτ επί του αντιπάλου του. 
Ο Καραβασιλειαδης Χρήστος στα 84 κιλά, με ήττα στα σημεία μετά από πολύ καλή εμφάνιση σε αγώνα με πολύ έμπειρο αθλητή.
Η Καρυπιδου Μαρία στα 70 κιλά, ήττα στα σημεία.
Ο Αλεξανδριδης Μιχαηλ στα 75 κιλά με νίκη στα σημεία και ελπιδοφόρα εμφάνιση.
Ο Ασικης Στάθης στα 76 κιλά με νίκη στα σημεία και πολύ δυναμική και τεχνική εμφάνιση.
Ο Φωτάκης Χρήστος στα 80 κιλά, ισοπαλία στα σημεία.
Ο Τζιανας Παναγιώτης στα 55 κιλά με ήττα στα σημεία αλλά πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση για πρώτο αγώνα.
 Ο Τριανταφυλλίδης Γιώργος στα 54 κιλά (1994 γεννηθείς)  και ενώ ήταν μπροστά στα σημεία μετά από διακοπή του γιατρού παρά την πολύ καλή εμφάνιση του έχασε λόγω άτυχου τραυματισμού.
Ο Γκαντιας Νίκος στα 90 κιλά, με νίκη στα σημεία.
Ο Αγρυδιωτης Χαράλαμπος στα 90 κιλά 1996 γεννηθείς , ήττα στα σημεία (αγωνίστηκε άρρωστος με πυρετό).
Ο Σιταριδης Κων/νος στα 73 κιλά με ήττα στα σημεία.
Ο Παναγιωτιδης Αλέκος στα 100 κιλά με νίκη στα σημεία.
Ο Stojan Hristov στα 85 κιλά με νίκη στα σημεία.
 Ο Φοιβας Γιώργος στα 100 κιλά με νίκη και νοκ αουτ επί του αντιπάλου του και η Ανδρεανιδου Μπελλα στα 52 κιλά όπου πραγματοποίησε δυο αγώνες με αντίστοιχες δυο νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις. 
Μετά το πέρα των αγώνων ο Προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Αρχηγος Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους και ειδικότερα σε αυτούς που κατόρθωσαν να πραγματοποιήσουν νίκες. Ακόμη ο προπονητής του Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε για την διοργάνωση ότι είναι μια προσπάθεια που κάνουμε μαζί με τον Μουτσάκη Αναστάσιο έτσι ώστε να καθιερωθεί το άθλημα του kick boxing στο Κιλκίς πραγματοποιώντας σειρά διοργανώσεων στο νομό μας.






3 σχόλια:

  1. μπραβο σε ολα τα παιδια ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΝΤΖΟΥΚΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ. ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.