Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Έκλεισαν συμβολικά το τελωνείο Δοιράνης


Οι φωτογραφίες είναι του αναγνώστη της ΓΝΩΜΗΣ, Statis Kokki

11 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν τα αδιάψευστα ντοκουμέντα οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν οτι σηκώνουν σκόνη οι ίδιοι και οι ίδιοι !
    Τρείς κι ο κούκος ήταν στα σύνορα με προεξάρχοντα
    το γνωστό Δημητριάδη του ΣΥΡΙΖΑ, τα γνωστά μέλη του ΚΚΕ, τον π. Επιφάνειο της Μητρόπολης, το γνωστό δήθεν οικολόγο, κλπ. Αυτοί εκφράζουν τους κατοίκους του Κιλκίς? Ας γελάσουμε !!
    Πήγαν εκεί και τράβηξαν και φωτογραφίες για να αποδείξουν τη γύμνια τους ?
    Εχουν δίκιο οι πολίτες του Αριστοτέλη για τα όσα τους καταμαρτυρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπα μεγαλε χαλαρωσε......Εσεις οι <> που είσασταν;;;Γιατί ΔΕΝ ήρθαται να κάνεται τον ΑΝΤΙΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ;;;;;ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ....http://www.facebook.com/photo.php?fbid=339750702728031&set=a.308641632505605.67200.100000793113766&type=1&theater ΝΑ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ!!!!!!εσυ και οι φιλοι σου ψαχνετε τροπο να ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΑΣ!!!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 0637 ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ Ή ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ! ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ! ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ !
      ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ !
      ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
  3. Eγω θέλω να ξέρω, έτσι κάνει τα ρεπορτάζ της η Γνώμη: Παίρνει τις φωτο του αλλουνού κοτσαρει το λογοτυπο και μουσική υποκρουση και ΟΚ! Ωραία δημοσιογραφία! Αν δεν είναι έτσι θέλω να ξέρω πως είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως λέτε οι φωτογραφίες είναι κάποιου άλλου. Πως μπορώ να δω τις φωτογραφίες που έβγαλε αυτός ο άλλος και ποιός είναι.
      Αν δεν τον ξέρετε ή δεν τις αναρτήσει θα σημαίνει πως δεν είστε ειλικρινής.
      Συγχαριτήρια στην ΓΝΩΜΗ που τα ανήρτησε
      Πες τε και τον "άλλον" να τα αναρτήσει.

      Διαγραφή
    2. Εκτός από την ΕΤ3 και τον Στεφαννίδη δεν υπήρξε άλλος δημοσιαγράφος και τοπικό ΜΜΕ.Για ένα τέτοιο σημαντικό θέμα ανεξάρτητα από τη προσωπική τους θέση ή συμφέρον να πω, έπρεπε να ναι εκεί. Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από τον δημιουργό τους στο F, και τις είδα πρώτα εκεί. Επειδή έτυχε να ξέρω ποιος τις τράβηξε ενοχλήθηκα που στο video δεν αναφέρετε η πηγή τους. Για λογους δεοντολογίας, τυπικούς αν θες έπρεπε να αναφέρετε. Ναι έχεις δίκιο ότι η σελίδα ήταν το μέσο να τις δεις, κι αυτό το μέσο όμως δεν έπραξε σωστά τη δουλειά του.

      Διαγραφή
  4. Το θέμα δεν είναι ποιος και πως κάνει το ρεπορτάζ, αλλά η άμεση και σφαιρική ενημέρωση των πολιτών με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμη και με φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο σε κοινή θέα, των οποίων η δημοσίευση ακριβώς τον ίδιο σκοπό είχε. Την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
    Με τη δική σας λογική αγαπητέ αναγνώστη της ΓΝΩΜΗΣ δεν θα έπρεπε να δημοσιεύουμε κανένα δελτίο τύπου της Αστυνομίας (π.χ. μία σύλληψη) επειδή δεν κάναμε επιτόπιο ρεπορτάζ.
    Αν τώρα εννοείτε την αναγραφή της πηγής, δεχόμαστε την κριτική σας και επανορθώνουμε.
    Πάντως το ενδιαφέρον σας δείχνει τη επιθυμία σας να γίνει η ΓΝΩΜΗ ακόμη καλύτερη και να διπλασιάσει τους 10.000 (Δέκα χιλιάδες) διαφορετικούς αναγνώστες που ήδη έχει.
    Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ενστάσεις στην απάντηση που δώσατε στο/στη 11:41.
      1. Επανορθώστε πραγματικά δηλ. κάντε ξανά το βίντεο και στη θέση του logo της γνώμης βάλτε το όνομα αυτού που τράβηξε τις φωτογραφίες. Ακόμη καλύτερα να το γράψετε και στην αρχή του βίντεο αντικαθιστώντας πάλι το logo σας.
      2. Τα δελτία τύπου της αστυνομίας είναι δημόσια έγραφα. Μπορεί οποιοσδήποτε να τα κάνει οτιδήποτε. Οι φωτογραφίες, βάση νόμου, είναι ιδιοκτησία του δημιουργού. Για να τις χρησιμοποιήσετε πρέπει να σας δώσει άδεια. Μπορεί στο διαδίκτυο να είναι ελεύθερα τα πράγματα αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες.
      3. Την αναφορά σας στις επισκέψεις θα το δέσω με την ενημέρωση και θα σας πω πως το blog δημιουργήθηκε ώστε να υλοποιήσει την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών. Παρόλο που δεν υπάγονται σε έλεγχο από κρατικές Αρχές, όπως πχ το ελληνικό ΕΣΡ υπόκειται όμως σε κάτι που λέγετε Δεοντολογία. Και αυτή δε τηρήθηκε στο συγκεκριμένο θέμα.
      Φιλικά

      Διαγραφή
    3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ γιατί δεν λέτε το όνομα αυτού που λέτε πως είναι;

      Διαγραφή
    4. romios
      Διευκρίνισε μου σε παρακαλώ, τι ακριβώς ρωτάς? Τι δεν έχεις καταλάβει?

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.