Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

«Γιορτή Υγείας» με σλόγκαν «Τα καλύτερα για την καρδιά μας»

Μία πρωτότυπη εκδήλωση με τίτλο «Γιορτή Υγείας» διοργανώνεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, 17.30 – 22.00, στο νέο κτίριο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Μ2),σ την αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στα πλαίσια του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αθηροσκλήρωσης. Με σλόγκαν «Τα καλύτερα για την καρδιά μας», η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος προσκαλεί το κοινό της πόλης, σε μία ανοιχτή γιορτή και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν για τη διατροφή, η οποία πρέπει να είναι προσεγμένη από την παιδική ακόμα ηλικία, την πρόληψη και τον υγιεινό τρόπο ζωής, παράγοντες που δρουν ενάντια στην Αθηροσκλήρωση.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν υγιεινά προϊόντα μεγάλων εταιρειών, να δοκιμάσουν φυσικά καλλυντικά και να ενημερωθούν για το σωστό τρόπο άσκησης από επαγγελματίες του είδους (γυμναστήρια, σχολές χορού).
Επιπλέον θα μπορούν να παρακολουθήσουν ομιλίες επιφανών επιστημόνων, διατροφολόγων, ψυχολόγων, καρδιολόγων, οι οποίοι θα δώσουν συμβουλές για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και θα μοιραστούν τρόπους για τη σωστή προστασία και λειτουργία της καρδιάς. Τέλος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την βραβευμένη χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, σε μία εκδήλωση που θα προσφέρει χαρά και ευεξία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η επίσημη τελετή έναρξης του Συνεδρίου.
Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε το κάλεσμα που απευθύνει στο κοινό ο Πρόεδρος της ΕΑΒΕ καθηγητής Ευθυμιάδης: http://www.livemedia.gr/video/18769

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.