Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (10.03.2012) το απόγευμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί 61, 44 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών και νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, στο Τέρπυλο Κιλκίς, εντοπίστηκε ο 61χρονος, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, να σταθμεύει μπροστά από την οικία του 44χρονου και μετά την ολιγόλεπτη παραμονή του εντός της οικίας να αποχωρεί. Ακολούθησε έρευνα του 66χρονου στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης (4,5) γραμμάριων, την οποία όπως δήλωσε είχε προμηθευτεί από τον 44χρονο έναντι του πόσου των (30) ευρώ.
Στη συνέχεια σε έρευνα της οικίας του 44χρονου, στην οποία βρισκόταν και ο 32χρονος, βρέθηκαν (3) συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά (49) γραμμάρια κάνναβης και (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, (30) πλαστικά γλαστράκια με ισάριθμα φυτά κάνναβης ύψους (3-4) εκατοστών καθώς και (1) κυνηγητικό όπλο τύπου "FLOBERT" και (3) φυσίγγια αυτού, ενώ στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν (2) γραμμάρια κάνναβης την οποία προμηθεύτηκε από τον 44χρονο.
Συνολικά κατασχέθηκαν (55,5) γραμμάρια κάνναβης, (1) τσιγάρο κάνναβης, (30) φυτά κάνναβης, (1) κυνηγητικό όπλο τύπου "FLOBERT" και (3) φυσίγγια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.