Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

«Άλωσε» την Πόλη. Παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος ο Χονδροκούκης

Στην κορυφή του κόσμου πέταξε την Κυριακή ο Δημήτρης Χονδροκούκης, ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος, ξεπερνώντας τα 2,33μ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση αυτή αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον Χονδροκούκη, καθώς το προηγούμενό του ήταν 2,29 (σ.σ. το ισοφάρισε στον προκριματικό). Αυτό ήταν το τέταρτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Από την πλευρά του, ο Μπανιώτης κατέκτησε την τέταρτη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 2,31 μέτρα.
Ο Μπανιώτης, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 2,32 στον κλειστό, πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 2,20 και τα 2,24, με τη δεύτερη τα 2,28 και τα 2,31 μέτρα, είχε στη συνέχεια δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 2,33 (άφησε την τρίτη) και μια αποτυχημένη στα 2,35 μέτρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμιο κλειστού έχουν κατακτήσει ακόμη οι Χάρης Παπαδιάς (1997, Παρίσι), Κατερίνα Κόφφα (1997, Παρίσι) και Κατερίνα Θάνου (1999, Μαεμπάσι).
Οι πρώτοι οκτώ στον τελικό του ύψους:
1. Δημήτρης Χονδροκούκης (ΕΛΛΑΔΑ) 2,33 μέτρα
2. Αντρέι Σιλνόφ (Ρωσία) 2,33
3. Ιβάν Ούκοφ (Ρωσία) 2,31
4. Γκουογουέι Ζανγκ (Κίνα) 2,31
4. Κώστας Μπανιώτης (ΕΛΛΑΔΑ) 2,31
6. Ρόμπερτ Γκράμπαρζ (Βρετανία) 2,31
6. Τζέσε Γουίλιαμς (ΗΠΑ) 2,31
8. Τρέβορ Μπάρι (Μπαχάμες) 2,31

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.