Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ημερίδα της Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" στις 04 Μαρτίου 2012 στην αίθουσα ‘’ Βασιλείου Σεργιαννίδη’’ του επιμελητηρίου Κιλκίς με θέμα: "Κοστολόγηση προϊόντων αρτοποιίας".
Η ημερίδα αυτή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από πλευράς οργάνωσης, παρουσίας και ενδιαφέροντος των προσκεκλημένων. Την άρτια οργάνωση και φιλοξενία ανέλαβε η διοίκηση της Συντεχνίας και την παραχώρηση της αίθουσας το Επιμελητήριο Κιλκίς. Την έναρξη της ημερίδας την έκανε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κιλκίς Κος Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος ο οποίος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Γκουντενούδη Χρήστο για την παρουσία του και όσους παραβρέθηκαν στην ημερίδα.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, ο Σύμβουλος και αναπληρωματικός ταμίας της Ο.Α.Ε. Κος Τσανασίδης Χρήστος ενημερώνει ότι λόγω υποχρεώσεων του προέδρου της Ο.Α.Ε. Κο Μούσιο Μιχαήλ (έκθεση στο παρίσι) δεν θα παραβρεθεί, επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητήρίου Ν.Κιλκίς Κος Τονικίδης Παύλος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να παραβρεθεί και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ημερίδα. Παραβρέθηκαν ο ιδιοκτήτης του Μύλου Παπαδόπουλου και εκπρόσωποι του Κυλινδρόμυλου Χαλκιδικής ΑΕ.
Ακολούθησε η παρουσίαση και στην συνέχεια διάλογος μεταξύ καθηγητή και αρτοποιών.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των Κυλινδρόμυλων Χαλκιδικής ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.