Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τρία σκυλιά νεκρά από καραμπίνα

Σήμερα το μεσημέρι μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς, πηγαίνοντας για το χωριό Κολχίδα, είδε έξω από τον σκουπιδότοπο, ένα αμάξι σταματημένο και έναν άνδρα να κάνει περίεργες κινήσεις. Σταμάτησε λίγο πιο κάτω και περίμενε, όμως αυτός δεν έκανε τίποτα, μέχρι που έφυγε. Σε διάστημα 10 λεπτών που ξαναγύρισε, είδε εκεί που ήταν το αμάξι, έναν σκοτωμένο αδέσποτο σκύλο. Λίγο πιο κάτω άλλα δύο σκοτωμένα αδέσποτα σκυλιά.Τα σκυλιά είχαν σκοτωθεί από καραμπίνα με σφαίρες διασποράς. Πήγαμε στην αστυνομία να το καταγγείλουμε, έδωσε το μέλος μας πληροφορίες για την μάρκα αυτοκινήτου και την εμφάνιση του άνδρα και πήγαμε μαζί της,στο μέρος όπου βρέθηκαν τα σκυλιά. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να διακρίνει πινακίδες. 
Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς



2 σχόλια:

  1. ...Τί φταίνε τα καημένα τα ζωάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ::::::::::::::::::::::: ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.