Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Κιλκίς: «Οι τοπικοί άρχοντες του Κιλκίς»

"Τελευταία βλέπουμε και ακούμε διάφορα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο Ν. Κιλκίς.
1) Για το θέμα των μεταλλείων όπου μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε επίπεδο Νομού είδαμε και ακούσαμε εκπληκτικά πράγματα. Σκοτώθηκαν στην κυριολεξία οι παρατάξεις για το ποιος είναι περισσότερο κατά των μεταλλείων ενώ υπήρξε ομόφωνη απόφαση του Δ/Σ κατά της εξόρυξης. Μετά βγήκαν όλοι οι φορείς, κόμματα κ.λ.π και με ανακοινώσεις διατυμπάνισαν την αντίθεση τους. Κωμωδία κανονική.
2) Είδαμε κόμματα και τοπικούς παράγοντες να επιτίθενται σε Διευθυντή Λυκείου επειδή ήταν αντίθετος στην συμμετοχή μαθητών χωρίς σχετική άδεια σε συγκέντρωση για τα μεταλλεία σε ώρα λειτουργίας του Σχολείου.
3) Βλέπουμε πολλούς με αγωνία να ασχολούνται με την δικαστική περιπέτεια του Δημάρχου Κιλκίς Ευάγγελου Μπαλάσκα. Είναι τόση η αγωνία τους που πραγματικά προκαλεί εντύπωση. 'Η έχουν πραγματικά κόμπλεξ, ή περιμένουν την καταδίκη του για να αναδειχτούν αυτοί σε αξιώματα που προφανώς ονειρεύονται.
Εμείς από την μεριά μας δηλώνουμε ανθρώπινα την συμπαράσταση μας και του ευχόμαστε να δικαιωθεί για να μπορέσει να συνεχίσει την θητεία του στον Δήμο Κιλκίς με περισσότερη ωριμότητα αποφεύγοντας λάθη που έχει κάνει και να αναδείξει την ικανότητα που πραγματικά διαθέτει (πολύ μεγαλύτερη από άλλους) ώς τοπικός άρχων.
Κλείνοντας λέμε σε όλους αυτούς ότι εδώ πτωχεύει η χώρα, η Ελλάδα χάνει την εθνική της κυριαρχία, το Κιλκίς μαραζώνει, ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση και αυτοί βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος."

9 σχόλια:

  1. Και τελικά ποίοι είναι σε αυτήν την κίνηση;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνηση ενεργών πολιτών υπέρ του Μπαλάσκα. Το δέντρο είναι ο Βαγγέλας , ε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αν θα δικαιωθεί, θα το κρίνει η δικαιοσύνη (ήδη το έχει κρίνει). Προς τι η συμπαράσταση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης και η δική σας αγωνία, προκαλεί εντύπωση, Ενεργοί δεξιοί πολίτες και παπάρια μάντολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σωστες τοποθετήσεις και με νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει καμία τοποθέτηση και δεν την κατάλαβα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Μπαλάσκας είναι από αυτούς που πρέπει να λογοδοτήσουν για τα χάλια του τόπου και της πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μπαλάσκας σήμερα θερίζει ότι έσπειρε , άλλωστε μόνος του έπεσε από το δένδρο , τον έφαγε η αλαζονεία . Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα σας βόλευε πάρα πολύ αν ασχολούμασταν με το δάσος και αφήναμε το δέντρο ήσυχο! Μόνο που το δάσος είναι το σύνολο των δέντρων!
    Δέντρα - τοπικοί άρχοντες θα έπρεπε να αποτελούν πρότυπο και να εμπνέουν σεβασμό κι οχι διάθεση για ... "μπουρλότο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.