Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τουριστικοί προορισμοί Νομού Κιλκίς για σχολικές εκδρομές

Προτάσεις Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για τουριστικούς προορισμούς του νομού μας, οι οποίοι ενδείκνυνται για την πραγματοποίηση σχολικών εκδρομών.
Λίμνη Δοϊράνη: περιοχή Χίλια Δέντρα, Μπέλλες, Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης, Συμμαχικό μνημείο.
Παλαιό Γυναικόκαστρο: Βυζαντινό κάστρο, χώρος ψυχαγωγίας και χαλάρωσης (κάτω από το κάστρο), Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Κιλκίς: Σπήλαιο Αγ. Γεωργίου, Πολεμικό μουσείο Ηρώων και λόφος Ηρώων στο Κιλκίς, Λόφος Αγ Γεωργίου, Αρχαιολογικό μουσείο Κιλκίς, Λαογραφικό Μουσείο.
Κρούσσια: Βαλκανικός Βοτανικός Κήπος Κρουσσίων, Ξενοδοχείο Κρούσσια (Ποντοκερασιά) με αθλοπαιδιές, Τέρπυλλος (περιοχή αγίασμα)
Αξιούπολη: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Λίμνη Μεταλλείου, Μουσείο Παγκοσμίου πολέμου Σκρα, καταρράκτες, Κοτζά Ντερέ, κτήμα Μπαΐρι
Πολύκαστρο: Μικρό Δάσος
Πάικο-Γουμένισσα: Μοναστήρια Πάικου, οινοποιεία, δάσος Πάικου, περιοχή «δυο ποτάμια», Καστανερή «Προφήτης Ηλίας», Μεγάλα λιβάδια.
Πικρολίμνη: εξωτερικός χώρος πηλοθεραπευτηρίου.
Ν. Αγιονέρι: περιοχή αγίασμα

1 σχόλιο:

  1. Θα μας τρελάνετε; Είστε χαζοί,εκτός πραγματικότητας ή αμετανήτοι; Χίλια Δέντρα δεν είναι κλειστά για τον κόσμο λόγω Natura; Το Μουσείο Δοιράνης δεν είναι μονίμως κλειστό και δεν έχει τίποτα μέσα; Τότε γιατί τα γράφετε;Για να φαίνονται πολλές οι επιλογές; Γιατί βάζετε επίσης άδιαφορα μέρη; Αγίασμα Τερπύλου; Μικρόδασος; Χαχαχαχα !! Εδώ μέρη πασίγνωστα και πανέμορφα σε Νάουσα, Έδεσσα, Κερκίνη παρακαλάνε τα σχολεία και θα πάει ο άλλος στη Λίμνη Μεταλλείου ή στην Πικρολίμνη που παραπαίει; Με τι υποδομές θα δεχθείς 100-200 άτομα; Τι έχεις να προσφέρεις; ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.