Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος 63χρονου στη Νιγρίτα Σερρών

Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ληστεία σε βάρος 63χρονου, που έλαβε χώρα στη Νιγρίτα Σερρών την 07.12.2012 (σχετικό το από 08.12.2011 Δελτίο Τύπου). Από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως δύο από τους τέσσερις δράστες δύο ημεδαποί 16 και 17 ετών, διότι βραδινές ώρες της 07.12.2012 σπάζοντας με κλωτσιά την εξώπορτα εισήλθαν σε μονοκατοικία 63χρονου και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν (8.000) Ευρώ. Σε βάρος των δύο δραστών, οι οποίοι δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ανακάλυψη και των υπόλοιπων δραστών.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.