Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη 29χρονος για παράνομη προώθηση οχήματος στο εξωτερικό στον Προμαχώνα Σερρών

Συνελήφθη χθες (18.02.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα Σερρών, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι επιχείρησε να προωθήσει παράνομα στη Βουλγαρία πολυτελές όχημα κλεμμένο και με πλαστές πινακίδες.  Συγκεκριμένα, στον Προμαχώνα Σερρών (σημείο εξόδου), σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε ο ανωτέρω να οδηγεί Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που έφερε πλαστές πινακίδες και για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 27-01-2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στην ίδια υπόθεση ενέχονται επιπλέον τέσσερα άτομα, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται, τα οποία συνολικά συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή και ιεραρχία και η οποία δραστηριοποιείται τουλάχιστον από τον μήνα Ιούλιο του 2011 για την προώθηση οχημάτων στο εξωτερικό.
Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση», «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής», «Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα», «απάτη» και «πλαστογραφία».
Το προαναφερόμενο όχημα και οι πλαστές πινακίδες κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ανακάλυψη και τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.