Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Το τελευταίο τραγούδι για την Γουίτνεϊ Χιούστον

Παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων της, και υπό τους ήχους μουσικής γκόσπελ, τελέστηκε το Σάββατο η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον στο Νιούαρκ, στην εκκλησία που πήγαινε όταν ήταν παιδί. «Σε αγαπάμε Γουίτνεϊ Χιούστον», δήλωσε ο Κόρι Μπούκερ, μπροστά από το καλυμμένο με λουλούδια φέρετρο. Η διάσημη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 48 ετών. 
Ο σύζυγος της Μπόμπι Μπράουν, η κόρη της και η μητέρα της Κίσι Χιούστον προσκάλεσαν περίπου 1.500 ανθρώπους στην εκκλησία New Hope στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ.
Μεταξύ τους ο Στίβι Γουόντερ και η Αλίσια Κιζ που τραγούδησαν στη μνήμη της Χιούστον. Η Αρίθα Φράνκλιν προσκλήθηκε και αυτή, αλλά δήλωσε ότι ήταν πολύ άρρωστη για να παρευρεθεί.
Παρόντες ήταν ακόμη ο αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον, η Ντιόν Γόργουικ, που είναι εξαδέλφη της Χιούστον και ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, με τον οποίο πρωταγωνίστησαν στον «Σωματοφύλακα», μία σημαντική στιγμή για την καριέρα και των δύο.
Καλεσμένοι ήταν ακόμη ο Έλτον Τζον, η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z και η Όπρα Γουίνφρι. Στο ναό βρέθηκε και μία μεγάλη γκόσπελ χορωδία, ντυμένη στα λευκά.
Η κηδεία είχε ευρύτατη κάλυψη από τα αμερικανικά μέσα, αλλά και το BBC, που την μετέδωσαν απευθείας.
Η Χιούστον βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο στο Λος Άντζελες σε ηλικία 48 ετών. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.