Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Τελευταία θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας

Την Κυριακή 22/1 θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Γουμένισσας για τελευταία φορά θεία Λειτουργία υπό την σημερινή του μορφή, πριν την εγκατάσταση των συνεργείων-εργολαβιών και την έναρξη των εργασιών στερέωσης-αναστήλωσης-συντήρησης-αποκατάστασης του σημαντικού αυτού εκκλησιαστικού και εθνικού μνημείου για τη Γουμένισσα και όλο το νομό.
Οι λειτουργικές ανάγκες της Ενορίας θα εξυπηρετούνται στις απέναντι κτιριακές εγκαταστάσεις των παλαιών Εκπαιδευτηρίων της Γουμένισσας, επίσης σημαντικό ιστορικό μνημείο για την πόλη, ισόχρονης περίπου λειτουργίας. Η προσωρινή παραχώρηση-φιλοξενία χώρων των Εκπαιδευτηρίων για τις λειτουργικές ανάγκες της Ενορίας και του Ναού, στο διάστημα των εργασιών αποκατάστασης, κρίθηκε τελικά ως η προσφορότερη λύση. Και παραχωρήθηκε η προσωρινή μετεγκατάσταση και χρήση από το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, το οποίο αποδέχθηκε σχετικό αίτημα της Ενορίας και της Μητροπόλεως με σχεδόν ομόφωνη πρόσφατη απόφασή του.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει και η εγκατάσταση των εργολαβιών παρουσία Κλιμακίου του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.