Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια και ανακοινώσεις ΚΚΕ για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση

Για μισθούς και εργασιακό                                                Η εργατική τάξη πρέπει να απορρίψει τα διλήμματα και τις απειλές κυβέρνησης – τρόικας – μεγαλοεπιχειρηματιών καθώς και την κοροϊδία των βουλευτών και των συνδικαλιστών των κομμάτων της πλουτοκρατίας. Μόνο αν στηριχθεί στην ταξική της ενότητα και τον δικό της αγώνα μπορεί να αποκρούσει τη νέα επίθεση στους μισθούς και τα δικαιώματά της, να κατακτήσει το δίκιο της. Όλοι στον αγώνα, όλοι στα σωματεία, συσπείρωση με το ΠΑΜΕ, συστράτευση με το ΚΚΕ.

Για διακοπές ρεύματος λόγω των χαρατσιών                                                            Κάθε απόπειρα διακοπής του ρεύματος σε σπίτια ή μικρομάγαζα πρέπει να προσκρούσει στην αποφασιστική δράση του εργατικού κινήματος, στον ξεσηκωμό κάθε γειτονιάς. Η κυβέρνηση Παπαδήμου, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Καρατζαφέρη πρέπει να πληρώσει ακριβά την επίδειξη θράσους και απανθρωπιάς. Πρέπει να διαπιστώσει πόσο μικρή είναι μπροστά στη λαϊκή αποφασιστικότητα, δράση και αλληλεγγύη. Ο λαός έχει τη δύναμη και πρέπει να επιβάλει την κατάργηση του εξοντωτικού χαρατσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.