Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. την περίοδο των εορτών διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δράση ˝Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα˝ ,η οποία έχει γίνει θεσμός. Είτε με την συλλογή χρημάτων, είτε με την συλλογή βασικών αγαθών, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κάθε χρόνο ενισχύει συλλόγους και φορείς που δραστηριοποιούνται στη κοινωνική βοήθεια. Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς δεν θα μπορούσε να είναι απούσα σε τέτοιες δράσεις και να δηλώνει δυναμικά το παρόν.
Έτσι και φέτος συλλέξαμε αγαθά με τη βοήθεια όλων σας. Από μακαρόνια και ρύζι μέχρι ρούχα και παιχνίδια μπήκαν στις κούτες μας και ο συνολικός αριθμός αυτών ήταν περίπου 150 τεμάχια. Αυτό μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε τη συλλογή αγαθών και να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα αγαθά με σκοπό να τα δώσουμε την περίοδο του Πάσχα κυρίως σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Σαν κομμάτι της νεολαίας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. συμμετέχουμε στις δράσεις που γίνονται και σαν την πιο ενεργή νεολαία του νομού Κιλκίς πήραμε την πρωτοβουλία να συνεχίσουμε τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου μέχρι την περίοδο του Πάσχα ώστε να είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή και ως εκ τούτου και η προσφορά μας. Ενισχύστε την προσπάθεια μας και συμπορευθείτε μαζί μας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο Κοινωνικό Παντοπωλείο ώστε να μοιράσουμε χαμόγελα και αγαθά στους συνανθρώπους μας.4 σχόλια:

 1. Αθανάσιος Τατάρογλου17 Ιανουαρίου 2012 - 1:04 π.μ.

  Ευχαριστούμε για τα εμπεριστατωμένα σχόλια ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αν οι προθέσεις ήταν αγνές δεν θα προβαλλόταν το γεγονός στις εφημερίδες. Και του χρόνου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αθανάσιος Τατάρογλου21 Ιανουαρίου 2012 - 12:45 π.μ.

  Εαν δε ζητούσαμε τη βοήθεια σας δε θα το δημοσιεύαμε...όπως έχουμε κάνει και με άλλες δράσεις μας στις οποίες το μόνο που θα βρείτε είναι ευχαριστήρια! Και του χρόνου με λιγότερη καχυποψία και περισσότερη αλληλοβοήθεια :)
  Με σεβασμό.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή