Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ήττα με υποσχέσεις του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ '89

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ '89 από τον Ορφέα Κατερίνης με σκορ 12-21 (03-08). Ένα αποτέλεσμα ώμος που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων αφού το παιχνίδι κρίθηκε στη διαφορά εμπειρίας , στη διαφορά δύναμης που προερχόταν από τη διαφορά ηλικιας και φυσικά από το άγχος του πρώτου παιχνιδιού στην κατηγορία από τις νεαρές παίκτριες του Κιλκίς αφού αυτο ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του συλλόγου σ'αυτή την κατηγορία.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι μικρές Κιλκισιώτισες έπαιξαν καλύτερο handball,
απλά ήταν άστοχες στην τελική προσπάθεια λόγο της απειρίας και του άγχους και έχοντας απέναντί τους άμυνα και τερματοφύλακα από μεγαλύτερες σε ηλικία παίκτριες κατά τρία τουλάχιστον χρόνια. Μια διαφορά ηλικίας που φάνηκε και στις φάσεις που παίχτηκαν στη δύναμη.
Το σίγουρο είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι και με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη ακαδημία η ομάδα θα βελτιώνετε και εκτός από το καλό χειρόσφαιρο που παίζει θα έρθουν και τα αποτελέσματα, κάτι ώμος που δεν είναι ο στόχος για φέτος παρά μόνο η δημιουργία εμπειριών για τις μικρές του Κιλκίς.
Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι η ομάδα θα χάσει για τουλάχιστον 6 εβδομάδες την αρχηγό και μία από τις δύο μεγάλες σε ηλικία παίκτριες ( άνω των 20 ετών ) Αθηνά Χρυσοστομίδου η οποία τραυματίστηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο γόνατο . Ένας τραυματισμός που θα εκτιμηθεί για την σοβαρότητά του μέσα στην εβδομάδα από τους αρμόδιους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές της ακαδημίας .
Η σύνθεση: ( Β. Παμπορίδης, Ε. Κοβλακάς, Ε. Πελίδης ) Ηλιάδου Μ. (Τ), Πεπεγιάννη Σ. (Τ), Τοσουνίδου Β. (1), Σαββίδου Α.Μ. (4), Χαρτοματζίδου Α. (1), Αναστασίου Α (1), Κων/δου Ν, Νικοπολιτίδου Τ. (2), Μουστοπούλου Α. (1), Χρυσοστομίδου Α. (2), Καπασακαλίδου Μ., Σαββίδου Ν. (1), Γκεζεμπαικίδου Μ., Μανουσαρίδου Μ.
Το επόμενο παιχνίδι για την γυναικεία ομάδα είναι στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22/01/12 και ώρα 12:00 με αντίπαλο τη Νέμεσις Θεσσ/νικης στο γήπεδο της Μίκρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.