Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς. Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθεί η ταινία "Στην καρδιά του χειμώνα".
Σκηνοθεσία: Ντέμπρα Γκράνικ
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζον Χοκς, Κέβιν Μπρέζναχαν, Ντέιλ Ντίκεϊ.
Χρονολογία παραγωγής: 2010.
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ.
Διάρκεια: 100'
Σύνοψη:


Η 17χρονη Ρι Ντόλι (Τζένιφερ Λόρενς), αναλαμβάνει να βρει τον εξαφανισμένο πατέρα της, αφού εκείνος χρησιμοποίησε το σπίτι τους ως εγγύηση για να βγει από τη φυλακή κι έφυγε χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα ίχνος. Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι τους, θα ρισκάρει τη ζωή της για να διασφαλίσει την οικογένεια της. Θα ενώσει τα κομμάτια της αλήθειας, ανάμεσα στις υπεκφυγές, τα ψέματα και τις απειλές των συγγενών της.
Η προβολή πραγματοποιείται χάρη στην υποστήριξη του αρχιτεκτονικού γραφείου Φαχουρίδη Ιωάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.