Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του κυκλώματος της Θεσσαλονίκης

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης επιστράφηκε ο φάκελος της δικογραφίας για την υπόθεση της αυτοκτονίας του κουμπάρου του “αρχηγού“ της μαφίας των εκβιαστών.Ο κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της μαφίας, βγήκε στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και πήδηξε στο κενό με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή, λίγες μέρες αφού αποκαλύφθηκε η υπόθεση.Την υπόθεση της αυτοκτονίας είχε αναλάβει το αστυνομικό τμήμα, το οποίο και απέστειλε τη δικογραφία στην εισαγγελία.
Η εισαγγελία όμως επέστρεψε τη σχετική δικογραφία στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου – αν είναι αυτοκτονία η κάτι άλλο- χωρίς ωστόσο να γίνεται σαφές αν υπάρχουν ενδείξεις.
Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές εκτιμήσεις, πιθανώς ο αυτόχειρας να έδινε χρήματα στον Καραμπέρη ώστε με τη σειρά του να δανείζει χρήματα στα θύματά του, καθώς στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκομένων βρέθηκαν χειρόγραφα σημειώματα με το όνομα του αυτόχειρα και χρηματικά ποσά.
Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο η εισαγγελία να επέστρεψε για τυπικούς λόγους τη δικογραφία, εξαιτίας της μεγάλης έκτασης που πήρε το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου