Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ντέρμπι και δύσκολα παιχνίδια για τον Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89

Με ντέρμπι αρχίζει το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89. Πρόκειται για το παιχνίδι των αντρών αύριο Σαββάτο στις 18:00 στο Δ.Α.Κ. ΚΙΛΚΙΣ με την πρωτοπόρο του βορείου ομίλου της Β εθνικής Καστοριά, οπού με νίκη η ομάδα του Κιλκίς θα πιάσει την κορυφή και θα βρεθεί κοντά στο στόχο που είναι η άνοδος στην Α2 εθνική.
Μετά την μεγάλη εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδος και την άνετη νίκη με 26-19 (11-10) με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τους Κιλκισιώτες.
Η σύνθεση του αγώνα με την Αν. Άρτας :( Παμπορίδης ), Κοβλακάς (τ) (1), Ιωαννίδης (τ), Αναστασιάδης (2), Βαλής, Παπαδόπουλος,Σαββίδης(4), Φυντανίδης(6), Χαλκίδης, Ραγιόπουλος(1), Τσαχουρίδης, Δενδράκης(2), Χοτζούδης(8), Μπαλάσκας, Κωστόπουλος(2).
Την Κυριακή είναι τα δύσκολα παιχνίδια για τις ομάδες των Νεανίδων, Παγκορασίδων και Γυναικών, όλα με τον Παναθλητικό Θεσ/νικης.
Στις 14:00 αγωνίζονται οι Νεάνιδες, στις 15:30 οι Παγκορασίδες και κλείνουν τους αγώνες οι γυναίκες στις 18:00.
Μίνι Κορίτσια, Μίνι Αγόρια, Παμπαίδες, Κορασίδες, έχουν ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.