Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Με 5 αγώνες το Σαββατοκύριακο για τον Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄89

Πλούσιο το πρόγραμμα για τον Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89 για ακόμα ένα σαββατοκύριακο με 5 αγώνες αυτή τη φορά. Τον χορό των αγώνων ανοίγουν αύριο στις 13:00 οι παμπαίδες με αντίπαλο τον Α.Ο. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι όπου με νίκη οι ομάδα του Β. Παμπορίδη και Λ. Πελίδη θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογία στην κατηγορία για το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Χ.Θ.
Την σκυτάλη παίρνει στις 14:30 η ομάδα των παγκορασίδων με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΣ. στο πρώτο παιχνίδι για φέτος στο πρωτάθλημα . Στόχος αυτής της ομάδος του Β. Παμπορίδη και Β. Κοβλακά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τρίτη συνεχής χρονιά ( τα δύο προηγούμενα ήταν στην κατηγορία των μίνι ) και η πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Το Σάββατο κλίνει με το μεγάλο ντέρμπι των αντρών στις 18:00 με αντίπαλο την Αναγέννηση Άρτας .
Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο που πρέπει όμως να κατακτηθούν οι βαθμοί της νίκης για να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά τίτλου .
Την Κυριακή η ομάδα των γυναικών δίνει το δεύτερο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα στην Μίκρα (γηπ. 3) στις 12:00 με αντίπαλο τη Νέμεσις . Ένα παιχνίδι οπού μοναδικός στόχος είναι η νίκη στο οποίο όμως ο Β. Παμπορίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του την αρχηγό της ομάδος και μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτρια Α. Χρυσοστομίδου λόγο τραυματισμού ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή της άλλης έμπειρης παίκτριας Ν. Σαββίδου η οποία βρίσκετε στην Κομοτηνή λόγο σπουδών (νομική).
Το παιχνίδι των μίνι αγοριών είναι το τελευταίο ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ αλλά το πρώτο για την αγωνιστική χρονιά και είναι με την Χ.Α.Ν.Θ. στις 18:30 στο γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ. Η ομάδα των μίνι αγοριών είναι μια νέα ομάδα και συμμετέχει για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα και αποκλειστικός στόχος για την ομάδα αυτή ειναι η δημιουργία εμπειριών και η κατάληψη της καλύτερη δυνατής θέσης στην βαθμολογία .
ΡΕΠΟ έχουν και δεν αγωνίζονται οι ομάδες των Κορασίδων και των Μίνι Κοριτσιών !!!
Το Δ.Σ. οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Μ.Σ. ΠΌΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89 εύχονται σε όλες τις ομάδες του νομού Κιλκίς Καλή Επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου