Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Το δικό σας σχόλιο της ημέρας

Ο/Η metalleiastop.blogspot.com άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ανακοίνωση Περιφέρειας για τις εξορύξεις σε περιοχ...":

Οι πολιτες εχουν διαμορφωσει ξεκαθαρη θεση οπου εχουν γινει ενημερωσεις για τις επιπτωσεις των μεταλλειων!Αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε και τις επομενες εβδομαδες. Πρεπει να καταλαβει η τοπικη αυτοδιοικηση οτι δεν διαπραγματευομαστε ουτε τον τροπο εξορυξης ουτε δεχομαστε να πατησει καποια εταιρια στα βουνα μας εστω και για ερευνα. πηραμε τα μαθηματα απο αλλου!Και ειμαστε αποφασισμενοι για καθολικη αντισταση!Ας το καταλαβουν ολοι! Μετωπο αγωνα εναντια στα μεταλλεια σε Κρουσια-Παικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.