Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΝΝΕΔ. Κιλκίς: "Αρχίζει δύσκολη σχολική χρονιά"

"Ευχόμαστε ολόψυχα σε αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά κάθε επιτυχία σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν άλλη μια προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους. Ιδιαίτερα στους τελειόφοιτους της 3ης Λυκείου συνιστούμε υπομονή και επιμονή και ευχόμαστε οι κόποι τους καθώς και των γονιών τους να επιβραβευτούν". Τ` ανωτέρω αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, προσθέτοντας τα εξής:

"Παιδιά να θυμάστε ότι η προσπάθεια μετράει και το ταξίδι μένει, για αυτό χωρίς άγχος και με πολύ πείσμα να βάλετε τα δυνατά σας για να πετύχετε το στόχο σας.
Να ευχηθούμε και καλή σχολική χρονιά στους υπεύθυνους του Υπ. Παιδείας για την μέριμνα που έδειξαν. Κατάφεραν να υπάρχουν λιγοστά βιβλία, να μην γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία παράδοσης του συνόλου των συγγραμμάτων στους μαθητές, επίσης έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης παρακαλώντας τους περσινούς μαθητές να δώσουν τα βιβλία τους στους φετινούς. Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια για την ξαφνική ψηφιοποίηση και όλων των σχολείων της χώρας μοιράζοντας DVD και δημιουργώντας ιστοσελίδα ώστε να υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα βιβλία. Αρκεί να θυμηθούμε πριν λίγα χρόνια όταν υπήρχαν ελλείψεις σε σχολικά βιβλία γινόταν πανικός γιατί «το βιβλίο είναι ο κορμός της μάθησης» σήμερα χαιρόμαστε που πολλοί εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι αυτών εκσυγχρονίστηκαν. Μόνο που κάτι ξεχάσατε… Τα παιδιά που πάνε σχολείο σε απομακρυσμένα χωριά που ακόμα δεν υπάρχουν γραμμές για πρόσβαση στο διαδίκτυο πως θα έχουν πρόσβαση στα βιβλία τους; Με έρανο από τους περσινούς μαθητές; Καλές οι αλλαγές αλλά θα ήταν θεμιτό να γίνουν λίγο πιο συντονισμένα και να μην υπάρχουν διακρίσεις.
Εμείς πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά ότι θα τα καταφέρουν όπως τα καταφέραμε όλοι όσοι έχουμε πάει σε δημόσιο σχολείο και είμαστε σίγουροι ότι μαθητές και καθηγητές θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για μια δημιουργική και προσοδοφόρα χρονιά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.