Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

Handball: Μεγάλη νίκη των κορασίδων του Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς ''89

Με 34-21 (12-07) επικράτησε η ομάδα κορασίδων του Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς ''89 της Α.Ε. Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Παρά τις πολλές απουσίες λόγο τραυματισμών και έχοντας στην σύνθεση της βασικής 7άδας τρεις μικρές, σε ηλικία παίκτριες, [ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΟΥ Α., ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ Ι., ΜΑΣΟΥΡΑ Ε. (γεν 1998)], αλλά παίζοντας πολύ καλό handball σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επικράτησαν εύκολα της αντιπάλου από τη Θεσσαλονίκη. Μια νίκη που δείχνει ότι η ομάδα της κατηγορίας αυτής, που εκπροσωπεί και την πόλη του ΚΙΛΚΙΣ, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, δεν έχει πρόβλημα με το ποιες αγωνίζονται και τις απουσίες, δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες τις Ε.Σ.Χ. Θεσσαλονίκης  και φυσικά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία των ΠΟΝΤΊΩΝ ΚΙΛΚΙΣ στις μικρές ηλικίες από το προπονητικό team.
Άξιο αναφοράς η παρουσία και η συμπαράσταση από αρκετούς γονείς και φίλους - συμμαθητές των παικτριών της ομάδας όπως και πολλών παικτών και παικτριών των υπολοίπων τμημάτων της ακαδημίας !
Η σύνθεση: (Παμπορίδης Β., Κοβλακάς Ε.) ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΟΥ Α. (Τ), Πεπεγιάννη Σ., (Τ), Τοσουνίδου Β. (1), ΣΑΒΒΙΔΟΥ Α.Μ.(10), Χαρτοματζίδου Α.(5), Παπαδοπούλου Δ. (1), Καπασακαλίδου Μ.(1), Νικοπολιτίδου Τ., Μουστοπούλου Α., ΠΙΠΕΡΙΔΟΥ Ι.(11), ΜΑΣΟΥΡΑ Ε.(5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου